Home Uncategorized Νέο θανατηφόρο με θύμα 64χρονη από την Ορά

Νέο θανατηφόρο με θύμα 64χρονη από την Ορά

http://www.ant1iwo.com/cache/cfx_imagecr3/995CFE69E7406D5A79ADE3DCE4AC3904.jpg


Νέο θανατηφόρο δυστύχημα στην επαρχία Λάρνακας με θύμα την Αναστασία Νικολαΐδου, 64 ετών από την Ορά, κάτοικο Λάρνακας.

Στις 16.15 διπλοκάμπινο αυτοκίνητο που οδηγείτο από 73χρονο με συνοδηγό έναν 64χρονο και με επιβάτη στο πίσω κάθισμα γυναίκα 64χρόνων σύζυγο του οδηγού, ενώ  κατευθυνόταν στον αυτοκινητόδρομο από Κοφίνου προς Λάρνακα, σε κάποιο σημείο του δρόμου ο οδηγός φαίνεται να έχασε  τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να κτυπήσει αρχικά σε τσιμεντένιο περιτοίχισμα, να συρθεί στο χωμάτινο αυλάκι και να καταλήξει σε χωμάτινο ανάχωμα με δέντρα..

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χρίστος Ανδρέου , η 64χρονη βρήκε ακαριαίο το θάνατο αφού από το κτύπημα το κεφάλι της πολτοποιήθηκε στο τσιμεντένιο περιτοίχισμα. Φαίνεται ότι αιτία του θανατηφόρου δυστυχήματος ήταν η μη χρήση ζώνης ασφαλείας από την 64χρονη.

Από τη σύγκρουση ο οδηγός και ο συνοδηγός, επειδή φορούσαν ζώνη ασφαλείας τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου αφού έτυχαν των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκαν.

Στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη μηδέν ενώ φαίνεται πως η αιτία του δυστυχήματος είναι ο ανθρώπινος παράγοντας και συγκεκριμένα η υπερβολική ταχύτητα.

ant1iwo