Home Uncategorized Τραγωδία στη Λεμεσό

Τραγωδία στη Λεμεσό


Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό με νεκρούς και τραυματία.
32χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 26χρονη εν διαστάσει σύζυγο του, τραυμάτισε την 10χρονη κόρη τους και ακολούθως έθεσε τέρμα στη ζωή του.
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ, όταν ο 32χρονος επισκέφθηκε το πατρικό της 26χρονης, όπου διέμενε το τελευταίο διάστημα με τα τρία ανήλικα παιδιά τους (10 ετών, 6 ετών και 3 μηνών.
Έχοντας μαζί του πυροβόλο όπλο της Ε.Φ τύπου G3, ο 32χρονος διαπληκτίστηκε με την 26χρονη, την οποία ακολούθως πυροβόλησε θανάσιμα, τραυματίζοντας παράλληλα και την 10χρονη κόρη του στο χέρι, ενώ στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του με ένα πυροβολισμό στο κεφάλι.
Στο άκουσμα των πυροβολισμών έτρεξαν γείτονες και η μητέρα της 26χρονης, η οποία αντίκρισε τους δυο μέσα σε λίμνη αίματος και την εγγονή της τραυματισμένη να καλεί σε βοήθεια.
Αμέσως κλήθηκε στη σκηνή ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 10χρονη στο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της 10χρονης είναι εκτός κινδύνου.
Οι συγγενείς της 26χρονης εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι, το φονικό όπλο είχε πρόσφατα κατασχεθεί, μετά από καταγγελίες που έκαναν για το βίαιο και επικίνδυνο χαρακτήρα του, ενώ πριν από λίγες μέρες ο δράστης το παρέλαβε ξανά από την Αστυνομία.

ASTRA