Home Uncategorized Hyundai: Τα αποτελέσματα δείχνουν το δρόμο

Hyundai: Τα αποτελέσματα δείχνουν το δρόμο


Μπορεί οι πομπώδεις δηλώσεις και οι έξυπνες διαφημίσεις να εντυπωσιάζουν το κοινό και να βοηθούν στην καθιέρωση μιας μάρκας, όμως, εκείνο που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα, οι αριθμοί στις πωλήσεις!

Αποδεικνύοντας ακόμα μια φορά την ανοδική της πορεία σε όλους τους τομείς, η αυτοκινητοβιομηχανία Hyundai ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των πωλήσεων ανά το παγκόσμιο. Μέχρι, το τέλος του τρίτου τριμήνου του 2013, η Hyundai διέθεσε 3.500.022 αυτοκίνητα, με αύξηση 9,9% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Και αυτό παρά την ελαφρά μείωση των πωλήσεων στην εγχώρια αγορά.

Στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, η Hyundai θα συνεχίσει τις προσπάθειες για περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας, ενισχύοντας έτσι την αξία της μάρκας, σ’ ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον στις ανεπτυγμένες αλλά και στις αναδυόμενες αγορές.

Συγκεκριμμένα, η Hyundai θα ενισχύσει και επεκτείνει τη σειρά μοντέλων στην κατηγορία Modern Premium, στον τομέα του σχεδιασμού, του μάρκετιγκ, των πωλήσεων και της εξυπηρέτησης μετά την πώληση.

Σημειώνουμε και την άνοδο της μάρκας Hyundai στον αριθμό 43, του καταλόγου Interbrand 2013 Best 100 Global Brands, με συνολική αύξηση της αξίας της κατά 20,5%.