Home Uncategorized «Απόλυτοι διάβολοι»! (video)

«Απόλυτοι διάβολοι»! (video)


Το Βέλγιο αν και αγωνίστηκε με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο νίκησε 1-0 την Νότια Κορέα, κάνοντας το τρία στα τρία. Επόμενος αντίπαλος για τους Βέλγους οι ΗΠΑ.

Οι Βελγοι έκαναν το 3 στα 3 και περιμένουν πλέον τις Ηνωμένες Πολιτείες στη φάση των 16. Ένα γκολ του Βερτόνγκεν έκρινε την αναμέτρηση με τους Κορεάτες (0-1), παρότι οι Ασιάτες είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα για ένα ημίχρονο.

Α’ Ημίχρονο: Το Βέλγιο, με τον Μιραλάς να κινείται συνήθως στην κορυφή της επίθεσης, πίεσε για το γρήγορο γκολ, αλλά οι Κορεάτες που είχαν το κίνητρο για νίκη άντεξαν. Η μεγαλύτερη φάση του Βελγίου καταγράφηκε στο 25′ όταν ο Μέρτενς σούταρε άουτ, μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο τέλος του πρώτου μέρους. Ο Ντεφούρ δικαίως αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, μετά το βάναυσο μαρκάρισμα στον Κιμ (45′)

Β’ Ημίχρονο: Πίεσαν πολύ οι Κορεάτες στο δεύτερο μέρος, ωστόσο οι επεμβάσεις του Κουρτουά και η αδυναμία τους να φτάξουν καλές τελικές προσπάθειες κράτησαν το μηδέν για το Βέλγιο. Την ίδια ώρα οι αντεπιθέσεις των παικτών του Βίλμοτς δεν ήταν οι κατάλληλες για να αησυχήσουν τους Κορεάτες. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Βερτόνγκεν ο οποίος νίκησε τον Κιμ από κοντά, κάνοντας το 3/3 στη φάση των ομίλων.

Που κρίθηκε: Στην αδυναμία των Κορεατών να σκοράρουν, παρά την πίεση που άσκησαν. Το παιχνίδι μετά την αποβολή του Ντεφού, ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.

Παίκτης από χρυσάφι: Χρειάστηκε να φτάσουμε στο τρίτο παιχνίδι των ομίλων για να πιάσει δουλειά. Ακόμα κι όταν κατάφεραν οι Κορεάτες να βγάλουν καλές τελικές προσπάθειες, ο Βέλγος τερματοφύλακας ήταν ανίκητος.

Η σφυρίχτρα: Κανένα πρόβλημα για τον Αυστραλό, Μπένζαμιν Γουίλιαμς. Σωστή και η αποβολή του Ντεφούρ.  

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr