Home Uncategorized Νέα νίκη για την Ελβετία (video)

Νέα νίκη για την Ελβετία (video)


Σε δεύτερη νίκη στα φιλικά στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Μουντιάλ έφτασε η Ελβετία, καθώς νίκησε στην Λουκέρνη με 2-0 του Περού. Είχε προηγηθεί η επιτυχία με 1-0 απέναντι στην Τζαμάικα και η γηπεδούχος έδειξε για ακόμα μια φορά καλό πρόσωπο στην αμυντική της λειτουργία…

Η Ελβετία σκόραρε δυο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λιστάινερ στο 78’ και με τον Σακίρι στο 84’… Ο Ότμαρ Χίτζφλεντ έκανε, μάλιστα, έξι αλλαγές…

Η Ελβετία ολοκλήρωσε τα φιλικά προετοιμασίας ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου και τις επόμενες μέρες αναμένεται να αναχωρήσει για τη Βραζιλία. Στον όμιλο της θα αντιμετωπίσει Γαλλία, Εκουαδόρ και Ονδούρα.

Οι συνθέσεις
ΕΛΒΕΤΙΑ: Μπενάλιο, Λιστάινερ (91’ Λανγκ), Φον Μπέργκεν, Ροντρίγκεζ, Σχαρ, Μπεψράμι (46’ Τζεμαϊλί), Ινλέρ, Στόκερ (72’ Μπαρνέτα), Τζάκα (63΄ Σατσίρι), Μεχμέντι (87’ Γκαβράνοβιτς), Ντρμιτς (63’ Σεφέροβιτς).
ΠΕΡΟΥ: Φορσίφ, Ροντρίγκεζ (60’ Ράμος), Γιοτούν, Κάλενς, Κρουζάδο (83’ Ντέζα), Μπαλόν, Ραμίρεζ, Ουρτάδο (64’ Γκαμπέτα), Αντβινκούλα, Μπεναβέντε (53’ Γκονζάλεζ), Καρίγιο (83’ Ρουϊντάζ).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr