Home Uncategorized Πλήγμα στην Γαλλία, εκτός Μουντιάλ ο Ριμπερί

Πλήγμα στην Γαλλία, εκτός Μουντιάλ ο Ριμπερί


Ο Φρανκ Ριμπερί δεν θα είναι τελικά σε θέση να ενισχύσει τη Γαλλία στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Είδηση-σοκ για τους «τρικολόρ», που χάνουν έτσι ένα από τα βασικά τους «όπλα», καθώς ο άσος της Μπάγερν Μονάχου δεν ξεπέρασε τους πόντους που είχε στην μέση του! ο Ντιντιέ Ντεσάν πήρε στην θέση του τον Ρεμί Καμπεγιά, τον 24άχρονο μέσο της Μονπελιέ!

Όπως έγραψε και η ««L’equipe» στην ιστοσελίδα της, ο ηγέτης των “τρικολόρ” τέθηκε νοκ άουτ λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, γεγονός που αποτελεί τεράστιο πλήγμα για τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του 1998.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Γαλλία, ο Ντιντιέ Ντεσάν θα περίμενε τον άσο της Μπάγερν και για το φιλικό με την Τζαμάικα (δεν έχει παίξει μέχρι στιγμής στα «τεστ» των «πετεινών») για να δει την κατάστασή του.

Να αναφέρουμε πως πριν γίνει γνωστό ότι ο Φρανκ Ριμπερί δεν θα παίξει τελικά στο Μουντιάλ, τα γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Γάλλος άσος κατάφερε να παρακολουθήσει το πρόγραμμα προπόνησης…
Έκανε, μάλιστα, δηλώσεις και ο βοηθός προπονητή των «τρικολόρ», Γκουί Στεφάν, ο οποίος υπογράμμισε: «Η πρόοδός του πάει καλά, τα πάει πολύ καλύτερα μέρα με τη μέρα, αλλά έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Φροντίζεται με το καλύτερο και τον πιο εξειδικευμένο τρόπο. Προπονήθηκε με την ομάδα την Παρασκευή. Αν όλα πάνε καλά θα είναι στον πρώτο αγώνα. Είναι σημαντικό βήμα το ότι γυμνάστηκε χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις»!

Μετά τον αγώνα της Γαλλίας με την Παραγουάη, το «Canal Plus» υπογράμμισε πως υπήρχε… μυστική συμφωνία ανάμεσα σε Ντεσάν και Ριμπερί. Σύμφωνα με το γαλλικό κανάλι, εάν ο διεθνής άσος δεν καταφέρει να παίξει στο φιλικό με την Τζαμάικα, τότε θα πάρει άλλος παίκτη την θέση του στην αποστολή των «πετεινών»!

Παράλληλα, το «RMC» ανέφερε πως πλέον ο Φρανκ Ριμπερί δεν νιώθει έτοιμος και ψυχολογικά, μετά τα όσα έχει περάσει και από το γεγονός πως έχει τεθεί εκτός εθνικής ομάδας. «Έχω πληγωθεί με όλα αυτή την κατάσταση… Όταν τρέχω νιώθω πόνους. Έχω σταματήσει να παίζω, έχω μείνει πίσω. Δεν νιώθω καλά και φοβάμαι», φέρεται να έχει πει ο διεθνής άσος, σύμφωνα με το συγκεκριμένο Μέσο…

Να θυμίσουμε πως οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τις 13 Ιουνίου και το ιατρικό… τζόκερ μέχρι, που του δίνει η FIFA και να δηλώσουν παίκτη για το Μουντιάλ, αρκεί να μιλάμε για τραυματία, που είναι βέβαια στην προεπιλογή και φυσικά να μην έχει ανακοινωθεί πως είναι εκτός 23άδας…

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr