Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παραλιακά και με παρουσία παικτών η Green Boutique

Παραλιακά και με παρουσία παικτών η Green Boutique


Έτοιμα για να εξυπηρετήσουν τους φίλους της ομάδας μας είναι τα καταστήματα της Green Boutique που έχουν στηθεί παραλιακά σε Λάρνακα και Πάφο. Το κατάστημα με τα επίσημα προϊόντα του σωματείου μας «μετακόμισε» για λίγες ημέρες λόγω της περιόδου των εορτών του Κατακλυσμού. Μάλιστα αύριο Σάββατο στο κατάστημα στη Λάρνακα θα είναι εκεί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, Ρενάτο Μαργκάσα και Αντώνης Γιωργαλλίδης, για να βρεθούν κοντά στους φίλους της ομάδας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε πιο κάτω από την επίσημη ενημέρωση:

Έτοιμα για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι τα καταστήματα της Green Boutique που έχουν στηθεί σε Λάρνακα και Πάφο, τα οποία θα λειτουργήσουν κατά την περίοδο των εορτών του Κατακλυσμού.

Στα καταστήματα οι φίλοι της ομάδας μας θα μπορούν να προμηθευτούν τα καινούργια προϊόντα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν εκπτώσεων μέχρι και 50% σε άλλα προϊόντα.

Στη Λάρνακα, το κατάστημα της Green Boutique θα λειτουργήσει στο Παραλιακό Μέτωπο Φοινικούδων, μπροστά από την Πλατεία Ευρώπης, για πέντε μέρες, από τις 6 μέχρι τις 10 Ιουνίου, στο ωράριο 19:00-00:00.

Στην Πάφο το κατάστημα της Green Boutique θα λειτουργήσει στο Παραλιακό Μέτωπο της Κάτω Πάφο, για τέσσερις μέρες, από τις 6 μέχρι τις 9 Ιουνίου, στο ωράριο 18:00-22:00.

Μαργκάσα και Γιωργαλλίδης αύριο (07/06) στη Λάρνακα

Στο κατάστημα της Green Boutique, στη Λάρνακα θα δώσουν το παρών τους αύριο (07/06), από τις 19:00 μέχρι και τις 20:30, οι Ρενάτο Μαργκάσα και Αντώνης Γιωργαλλίδης, οι οποίοι θα συνομιλήσουν, θα φωτογραφηθούν και θα μοιράσουν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας μας.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες.