Home Uncategorized Ερίκ Αμπιντάλ Foundation

Ερίκ Αμπιντάλ Foundation

eric


Ο Ερίκ Αμπιντάλ αποτελεί μια ξεχωριστή προσωπικότητα και αυτό φάνηκε για ακόμα μια φορά και εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς ο πρώην άσος του Ολυμπιακού (συνεργάζεται πλέον από διαφορετικό πόστο με τους «ερυθρολεύκους») παρουσίασε στη Βαρκελώνη το ίδρυμα που δημιούργησε για να βοηθήσει παιδιά που δίνουν μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Γάλλος κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο στο πρόσφατο παρελθόν και έτσι αποφάσισε η δική του μάχη να αποτελέσει «φως» για τα παιδιά που «παλεύουν» και αυτά με την επάρατη νόσο! Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και την Λυών αποτελεί πλέον παράδειγμα για πολύ κόσμο… Το σημαντικό είναι ότι αυτό το εγχείρημα έχει και την υποστήριξη της Μπαρτσελόνα!

Όπως έγινε γνωστό, το ίδρυμα που «γέννησε» ο Ερίκ Αμπιντάλ θα περιλαμβάνει πρόγραμμα με μια σειρά από δράσεις, από συμμετοχή σε αγώνες για τη συγκέντρωση χρημάτων ή τις δυνατότητες άθλησης σε παιδιά που πάσχουν από την ασθένεια.

«Ξέρουμε τις ανάγκες που έχουν αυτά τα παιδιά και οι οικογένειές τους», δήλωσε ο Ερίκ Αμπιντάλ και πρόσθεσε: «Γνωρίζω πως αποτελώ παράδειγμα για πολύ κόσμο επειδή κατάφερα να νικήσω την ασθένεια αυτή. Ήμουν τυχερός που κατάφερα να νικήσω δύο φορές τον καρκίνο και αφότου έκανα μεταμόσχευση. Είμαι περήφανος γι’ αυτό και θέλω να βοηθήσω κι άλλους ανθρώπους να τα καταφέρουν». Να θυμίσουμε πως ο πρώην άσος νίκησε τον καρκίνο στο ήπαρ!

 

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr