Home Uncategorized Κυπριακή “Δικαιοσύνη”

Κυπριακή “Δικαιοσύνη”

aimilios


Πόσα ακόμα πρέπει να αντέξει η οικογένεια του Αιμίλιου Ιωάννου; Ο νεαρός οπαδός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μέλος της ΘΥΡΑΣ 9, σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστήχημα το 2007.

Η οδηγός του αυτοκινήτου που σύμφωνα με μαρτυρίες πέρασε με κόκκινο, μεθυσμένη, εγκατέλειψε τη σκηνή. Μετά από μια σειρά συγκαλύψεων και παρατυπιών αθωώθηκε (!!), όμως η οικογένεια του κυνήγησε το όλο θέμα. Αφού αποκαλύφθηκαν σόδομα και γόμορα, παρανομίες, χρηματίσεις και διάφορα άλλα που στην Κύπρο δυστυχώς ζουν και βασιλεύουν, η Έφη Ηροδότου έφυγε από τη Κύπρο και από τότε καταζητείται από την Ιντερπόλ!

Θα περίμενε κανείς πως η δικαιοσύνη πήρε το δρόμο της. Χθες όμως ήρθε νέα μαχαιριά, αφού το δικαστήριο αθώωσε το δικηγόρο της Έφης Ηροδότου.

Ο πατέρας του Αιμίλιου, έγραψε το πιο κάτω σπαρακτικό μήνυμα:

17 χρόνων τότε και πέρασες το βράδυ σου με τους φίλους και συμμαθητές σου, ποτέ δεν σκέφτηκες ότι θα σου έκοβε το νήμα της ζωής η μεθυσμένη Έφη Ηροδότου κόρη του στρατιωτικού Ηρόδοτου Ηροδότου με πολλές πολιτικές πλάτες. Έφυγες και άφησες πίσω σου τη μάνα τον πατέρα και τον αδελφό σου να υποφέρουν και να παλεύουν τον χαμό σου, έφυγες και οι φίλοι σου ακόμη απορούν πως έγινε εκείνο το χάραμα της 27 Δεκεμβρίου. Ο πόνος που η φυγή σου άφησε δεν λέει να κοπάσει, και δεν είναι γιατί δεν το θέλουμε, ξέρουμε ότι πάντα θα σε έχουμε στο μυαλό μας, ξέρουμε ότι ποτέ δεν θα σβήσει από τη σκέψη μας η μορφή σου, αυτό είναι κάτι που η φύση έδωσε στον άνθρωπο να έχει αίσθημα και να διατηρεί μνήμες, άλλοι όμως δεν μας δίνουν την ευκαιρία που αναζητούμε μέρες και νύχτες ολόκληρες, χρόνια τώρα,την ευκαιρία να ξεχαστούμε και να αφήσουμε λίγο πίσω μας το άχαρο. Ήρθε η στιγμή να πάει η φονιάς σου στο δικαστήριο, ο πατέρας της με τις πολιτικές του πλάτες κατάφερε με μαεστρία να παρουσιάσει ότι δεν θα μπορούσες να σκεφτείς και να φανταστείς, Εισαγγελείς λαδωμένοι αλλοδαποί πληρωμένοι μάρτυρες ημεδαποί συμπορευόμενοι με τις πλεκτάνες και ότι άλλο μπορεί ο ανθρώπινος νους να σκεφτεί, παρουσιάστηκαν με τρόπο να απαλλαγεί η δολοφόνος από το τι αντιμετώπιζε. Αθώα είπε η Δικαστής και πιθανόν στο μυαλό της τα εννοούσε ότι ένοχος είσαι εσύ μέσα από τον τάφο σου, αλλά ανέφερε ότι η αλήθεια δεν έλαμψε. Ο πόνος μεγάλωσε, τα ψεύτικα χαμόγελα μας χάθηκαν και πάλιν από τα πρόσωπά μας και δεν έφτανε αυτό, ο πόνος μεγάλωσε πιότερο όταν ήρθε η ειδοποίηση από τους δικηγόρους της φόνισσας ζητώντας μας να πληρώσουμε το γδάρσιμο της φόνισσας σου αλλά και ότι της χάλασες το αυτοκίνητο. Ο λαός όμως συνηθίζει να λέει ότι ο θεός αγαπά τον κλέφτη αλλά και τον νοικοκύρη τον αγαπά. Ήρθε η στιγμή που άρχισαν να φαίνονται τα ψεύδη και οι μαστορικά στημένες μαρτυρίες που ο πατέρας της φόνισσας έστησε γνωρίζοντας ότι τα λεφτά του και οι πολιτικές του πλάτες θα κάλυπταν τις ανομίες του. Τη περασμένη βδομάδα το δικαστήριο για δεύτερη φορά σε σκότωσε γιε μου, και για τρίτη φορά μας σκότωσαν εμάς, αθώος ο κατηγορούμενος δικηγόρος της φόνισσας σου είπε το δικαστήριο αλλά αθώος χωρίς να λάμψει η αλήθεια στο δικαστήριο. Αιμίλιεεεεεεε σε σκότωσαν ξανά και δεν ξέρω πόσες ακόμα φορές θα σε σκοτώσουν και μαζί να σκοτώσουν τη μάνα σου τον αδελφό τους φίλους σου αλλά και εμένα. Δεν ξέρω πως και πότε θα έχουμε την αλήθεια, δεν ξέρω για πόσο ακόμα θα κρύβεται η ΦΟΝΙΣΣΑ μαζί με τη μάνα της και τον πατέρα της.