Home Uncategorized Κοίτα ποιος σταμάτησε!

Κοίτα ποιος σταμάτησε!

eric


Οδηγός προσποιείται, ότι έμεινε από λάστιχο και περιμένει επί ώρες μάταια βοήθεια. Μέχρι που εμφανίζεται ένας απίστευτος περαστικός και η ιστορία παίρνει άλλη τροπή!

Όλα αρχίζουν από την ώρα που ο YouTuber, Ράιαν Χάμιλτον, παριστάνει πως δεν μπορεί να αλλάξει ένα κλαταρισμένο λάστιχο. Έχει σηκώσει το αυτοκίνητό του στον γρύλο, με την ρεζέρβα στο πλάι και κοιτά δήθεν αμήχανα τα διερχόμενα αυτοκίνητα περιμένοντας βοήθεια. Ωστόσο έχουν περάσει δύο ώρες και κανένας δεν σταματάει να τον βοηθήσει, μέχρι που εμφανίζεται ο οδηγός ενός Ford F150 με εγκαύματα στο κεφάλι και ρωτά, τι συμβαίνει.

Ο Χάμιλτον παθαίνει σοκ ακούγοντας την ιστορία του Ερικ, όπως ονομάζεται ο μόνος άνδρας, που σταμάτησε να του προσφέρει βοήθεια. Σύμφωνα με αυτήν, ο Ερικ υπήρξε θύμα πυρκαγιάς, που κατέστρεψε το σπίτι του και του προκάλεσε εγκαύματα στο 54% του σώματός του. Ο φιλότιμος άντρας έπαθε τα εγκαύματα στην προσπάθειά του να σώσει το σκύλο του και κάποια άλλα κατοικίδια ζώα, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει. Μετά από αυτό το περιστατικό, νοσηλεύθηκε ο Ερικ σε νοσοκομείο όπου βρισκόταν επί 27 ημέρες σε κώμα, ενώ συνέχιζε ακόμη την αγωγή του.

Μετά από λίγη ώρα χρειάστηκε να κατεβάσει ο Χάμιλτον το αναπηρικό καροτσάκι από το πικ απ Ford F150, για να καθίσει ο εξαντλημένος Ερικ και του αποκάλυψε, ότι το σκηνικό με το κλαταρισμένο ελαστικό ήταν «στημένο». Η ιστορία είχε ωστόσο Happy End, καθώς ο Χάμιλτον αγόρασε αρχικά στον ταλαιπωρημένο άντρα, που δήλωσε λάτρης των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, ένα Playstation. Στη συνέχεια διοργάνωσε διαδικτυακό έρανο μέσω του Website Gofundme , συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής γύρω στις 200.000 δολάρια για την αποκατάσταση και την αποθεραπεία του άτυχου ανθρώπου, του οποίου η ζωή «τσουρουφλίστηκε» από τις φλόγες.

Να λοιπόν, που μερικές φορές ανταμείβεται πλουσιοπάροχα η ανθρωπιά!

Πηγή: Gazzetta.gr