Home Uncategorized Η απόλυση Ντι Ματέο από την Άστον Βίλα και η καζούρα από...

Η απόλυση Ντι Ματέο από την Άστον Βίλα και η καζούρα από σιδηροδρομική εταιρία

 


Ευκαιρία για τρολάρισμα στην Άστον Βίλα βρήκαν αρκετοί χρήστες του διαδικτύου τις τελευταίες εξελίξεις στο σύλλογο. Οι “χωριάτες” απέλυσαν τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο από τον πάγκο της ομάδας, που παραπαίει ακόμη και στην Τσάμπιονσιπ. Σε 11 αγώνες πέτυχε μόλις μια νίκη και μάζεψε 10 βαθμούς, μετά από εφτά ισοπαλίες, έχοντας ηττηθεί και σε τρια ματς. Η τελευταία αποτυχία κόντρα στην Πρέστον ήταν αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι και ο Ιταλός απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία.

Μια σιδηροδρομική εταιρία επέλεξε να κάνει καζούρα στην Άστον Βίλα μέσω Τουίτερ και πήρε απάντηση, ξεκινώντας συζήτηση που τελικά έληξε με φιλικό τρόπο και ίσως… φιλικό αγώνα! Η Virgin Trains ανάρτησε στο Τουίτερ μια φωτογραφία με ένα άδειο βαγόνι τρένου και τη λεζάντα: “Με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο να αποχωρεί, οι επόμενοι υποψήφιοι προπονητές για την Άστον Βίλα μόλις έφυγαν για την Birmingham New Street”.

Άμεσα ήρθε η απάντηση από την Άστον Βίλα, με τους διαχειριστές της σελίδας στο Τουίτερ να γράφουν: “Οι υποψήφιοι προπονητές για τον πάγκο μας θα φτάσουν εγκαίρως για τις συνεντεύξεις αν χρειαστεί να ταξιδέψουν με την Virgin Trains;”

“Εμείς έχουμε περισσότερα τρένα στο πρόγραμμα μας μέσα σε μία εβδομάδα σε σχέση με τις νίκες που έχετε εσείς εδώ και 12 μήνες” ήταν η αποστομωτική απάντηση της VirginTrains. Ή μήπως όχι;

Νέα απάντηση από την Άστον Βίλα, παρουσιάζοντας τους τίτλους που έχει κατακτήσει η ομάδα στην ιστορία της και καλώντας τον… αντίπαλο διαχειριστή να τα παραιτήσει.

Κάτι που έκανε, αλλά με νέο ποστάρισμα, καλώντας τους “χωριάτες” να διευθετήσουν την πιο πάνω κόντρα με φιλικό αγώνα!

 

Μπόνους: Δεν μπορούμε να μην δημοσιεύσουμε και ακόμη ένα πολύ καλό τρολάρισμα, το οποίο έγινε από την αστυνομία του Πρέστον. Μέσω του Τουίτερ ευχήθηκαν καλή επιστροφή στους οπαδούς της Άστον Βίλα μετά τον αγώνα στην πόλη τους και την ήττα με 2-0 από την τοπική ομάδα, λέγοντας τους πως μάλλον θα τα ξαναπούν του χρόνου… εάν παραμείνει στην κατηγορία η ομάδα τους.