Home Uncategorized Πέτυχε χατ-τρικ σε φιλανθρωπικό αγώνα ο Μπάτιγκολ

Πέτυχε χατ-τρικ σε φιλανθρωπικό αγώνα ο Μπάτιγκολ

batistuta


Μπορεί να πέρασε περισσότερο από μια δεκαετία από τη μέρα που κρέμασε τα παπούτσια, όμως η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται, ειδικά εάν σε λένε Γκαμπριέλ Μπατιστούτα. Ο Αργεντινός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής επισκέφτηκε το “Αρτέμιο Φράνκι” και αγωνίστηκε σε φιλανθρωπικό αγώνα προς τιμή του, ανάμεσα στη Μεικτή Κόσμου και την Εθνική Ιταλίας, στελεχωμένη ασφαλώς από παλαίμαχους παίκτες. Μπορεί η πρώτη να κέρδισε με 12-6, αλλά ο Μπάτιγκολ χειροκροτήθηκε περισσότερο από το κοινό, πετυχαίνοντας χατ-τρικ με τη Μεικτή Κόσμου.

Ήταν λογικό πως ο Μπατιστούτα θα γνώριζε την αποθέωση από τους χιλιάδες φιλάθλους στις κερκίδες του γηπέδου της Φιορεντίνα, στην οποία έπαιξε εννιά χρόνια και πέτυχες δεκάδες γκολ. Λατρεύτηκε όσοι λίγοι από τους οπαδούς των “βιόλα”, κερδίζοντας ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ (όπως επίσης και Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας) στη θητεία του στη Φιορεντίνα.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο 47χρονος επιθετικός ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης της Φλωρεντίας, με τον Δήμαρχο, Ντάριο Ναρντέλα, να τον τιμά. Σε δηλώσεις του ο Μπάτιγκολ τόνισε πως πάντα ένιωθε δημότης της πόλης.

Δείτε τα γκολ που πέτυχε ο Αργεντίνος:

https://www.youtube.com/watch?v=r0Q_2yhY2dA