Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Προπόνηση στη Τσεχία (pic)

Προπόνηση στη Τσεχία (pic)

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση © CFA

Στη Τσεχία βρίσκεται από χθες αργά το απόγευμα η Εθνική ομάδα των Νέων για τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19 της UEFA.


Η Εθνική Νέων συμμετέχει στον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης μαζί με την Κροατία, το Γιβραλτάρ και τους Τσέχους, που θα φιλοξενήσουν όλους τους αγώνες.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου και η Κύπρος θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της με αντίπαλο τη Τσεχία στο Στάδιο Mestský που βρίσκεται στην πόλη Opava.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα (ώρα Κύπρου). Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο Στάδιο «Vítkovice» της Οστράβας η Κροατία θα αντιμετωπίσει το Γιβραλτάρ.

Η Εθνική εγκαταστάθηκε από χθες αργά το απόγευμα στην πόλη Οστράβα και σήμερα λίγο πριν το μεσημέρι προπονήθηκε σε γήπεδο της περιοχής με τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών. Νέα προπόνηση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα.

Πίστη για πρόκριση
«Ήρθαμε εδώ στη Τσεχία για το καλύτερο και το καλύτερο θα είναι η πρόκριση της Εθνικής μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, έχει γίνει πολύ καλή προετοιμασία και είμαστε πανέτοιμοι για τους δύσκολους αγώνες που μας περιμένουν. Στην ομάδα επικρατεί πολύ καλό κλίμα, λειτουργούμε σαν οικογένεια και αυτές οι συνθήκες θα βοηθήσουν στη δύσκολη προσπάθεια που θα καταβάλουμε για πρόκριση στον Elite round» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο διεθνής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ανδρέας Φραγκέσκου που αγωνίζεται φέτος στην Αλκή με δανεισμό

Στην αποστολή για τους αγώνες της προκριματικής φάσης βρίσκονται 18 παίκτες ανάμεσα τους οι Ανδρέας Φραγκέσκου και Φάνος Κατελάρης που αγωνίζονται στην Αλκή με δανεισμό και οι Ανδρέας Παναγιώτου και Παναγιώτης Θεράποντος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.