Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Αήττητοι οι Παίδες, έχασαν στην Πάφο οι Νέοι

Αήττητοι οι Παίδες, έχασαν στην Πάφο οι Νέοι

 


Αήττητοι έβγαλαν το πρόγραμμα της εβδομάδας οι Παίδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, με απολογισμό τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία. Η ομάδα Νέων όμως έχασε στην Πάφο από την τοπική ομάδα και πλέον την πλησίασαν οι διώκτες της. Εντός έδρας νίκες με το ίδιο σκορ, 2-1, σημείωσαν οι “πράσινοι” κάτω των 15, 16 και 18 ετών του “τριφυλλιού”, ενώ το “διπλό” με σκορ 2-0 πήρε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 απέναντι στην ΑΕΖ. Ισόπαλοι οι μικροί της U13 κόντρα στην ίδια αντίπαλο.

Προβάδισμα, πίσω στο σκορ, ισοφάριση…
Ισόπαλο 2-2 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα σε ΑΕΖ και ΟΜΟΝΟΙΑ για το Πρωτάθλημα Παίδων U13. Όλα τα γκολ επιτεύχθηκαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Το σκορ άνοιξε ο Αντρέας Ιωάννου για την ομάδα μας στο 23′, αλλά τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα. Στο 38′, τρία λεπτά δηλαδή από την έναρξη του δεύτερου μέρους, η ΑΕΖ πέρασε μπροστά στο σκορ, όμως ο Όμηρος Μάρκου ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 44ο λεπτό, δίνοντας ένα βαθμό στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο!
Την εκτός έδρας νίκη με 2-0 σημείωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 απέναντι στην ΑΕΖ, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Λοΐζος Λοΐζου στο 33′ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Αντρέας Ιωάννου στο 51′.

Επιστροφή στις νίκες!
Μετά από δύο σερί παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κέρδος, η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα μας επικράτησε στην έδρα της με 2-1 της ΑΕΖ. Ο Θεόδουλος Ανδρέου πέτυχε το 1-0 στο 46′ και ο Στέφανος Ιωάννου με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο σκορ.

“Τρίποντο” με ανατροπή!
Βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 0-1 η ομάδα κάτω των 16 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο έφτασε στην ανατροπή και τη νίκη. Ο Ανδρόνικος Κακουλλής ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων του “τριφυλλιού”.

Ανέτρεψε τα εις βάρος της δεδομένα και έφτασε στη νίκη!
Μόλις στο 3ο λεπτό βρέθηκε να χάνει από την ΑΕΛ με 0-1 η ΟΜΟΝΟΙΑ U18, όμως κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να φτάσει στη νίκη. Καθοριστικό ήταν το τέρμα της ισοφάρισης δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου, με σκόρερ τον Γιώργο Κακουλλή. Το 2-1 έγινε πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας, τον Ιωάννη Κουλουτέρη.

Απρόσμενη ήττα στην Πάφο!
Η πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος U21, ΟΜΟΝΟΙΑ, πήρε στην Πάφο για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα με στόχο τη νίκη και τη διατήρηση της διαφοράς από τους διώκτες της, όμως επέστρεψε με ήττα. Η ομάδα μας έχασε με 2-0 και πλέον νιώσει την ανάσα του Απόλλωνα, που βρίσκεται στο -1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U13 ΑΕΖ-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-2
U14 ΑΕΖ-ΟΜΟΝΟΙΑ 0-2
U15 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΖ 2-1
U16 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΖ 2-1
U18 ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΕΛ 2-1
U21 Πάφος FC-ΟΜΟΝΟΙΑ 2-0

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ολόκληρο το πρόγραμμα των ομάδων μας στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων.

Για να δείτε τον πίνακα των σκόρερ στις ομάδες μας πατήστε ΕΔΩ.