Home TOP NEWS Να στείλουν ξανά το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές για τον τελικό

Να στείλουν ξανά το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές για τον τελικό

Το τελευταίο παιχνίδι στο ΓΣΠ την φετινή σεζόν έμελλε να είναι αυτό κόντρα στον Αποέλ και ο κόσμος καλείται και πρέπει να δώσει μαζικά το παρών του σε αυτό.


Η ομάδα μας μπορεί να βγήκε εκτός τροχιάς για τον φετινό τίτλο, ωστόσο την ερχόμενη Κυριακή (28/04) έχει κάθε λόγο να στοχεύσει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, καθώς με αυτά θα εξασφαλίσει το εισιτήριο για την Ευρώπη και δεν θα περιμένει την κατάκτηση του κυπέλλου.

Πέραν όμως το βαθμολογικό κίνητρο, σε τέτοια παιχνίδια όπως είναι αυτό με τον Αποέλ, υπάρχει το γοήτρο, η ψυχολογία και η ώθηση, που δίνουν τα θετικά αποτελέσματα σε ένα “αιώνιο” ντέρμπι και σίγουρα η ομάδα μας όλα αυτά τα θέλει για να μπορέσει να παρουσιαστεί δυνατή και έτοιμη στον τελικό.

Συνεπώς ο 12ος παίκτης την Κυριακή ο οποίος θα είναι δίπλα στην ΟΜΟΝΟΙΑ επίβαλλεται και πρέπει από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό να μην σταματήσει να σπρώχνει τους παίκτες για τη νίκη κόντρα στον “αιώνιο” και στο τέλος της βραδιάς να στείλει ξανά δυνατά το μήνυμα στους ποδοσφαιριστές για την κατάκτηση του 3ου συνεχόμενου κυπέλλου.