Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ To εκπληκτικό fair play σε αγώνα ομάδας μας

To εκπληκτικό fair play σε αγώνα ομάδας μας

 


Ένα όμορφο γεγονός δημοσιεύει ιστοσελίδα που ασχολείται με τα νέα της Ανόρθωσης. Σε αγώνα με αντίπαλο την ομάδα μας για το πρωτάθλημα κάτω των 18 ετών, σημειώθηκε ένα όμορφο περιστατικό κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μπροστά στο σκορ και παίκτες της Ανόρθωσης έβγαιναν με προϋποθέσεις για το γκολ με 2 εναντίον 2, όμως η φάση σταμάτησε όταν ο πρώην προπονητής της ακαδημίας μας και νυν των τμημάτων της Κυρίας, Μιχάλης Παρτζίλης, ζήτησε από τους παίκτες του να βγάλουν την μπάλα έξω αφού υπήρχε τραυματισμός ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού!

«Ένα μεγάλο μπράβο στο συνάδελφο Μιχάλη Παρτζίλη για το fair play στο μεταξύ μας παιχνίδι. Είναι από τους προπονητής που όχι μόνο είναι εξαιρετικός στη δουλειά του αλλά έχει πάνω από όλα χαρακτήρα. Τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται το ποδόσφαιρο μας για να πάει μπροστά. Συνέχισε φίλε το έργο που επιτελείς», έγραψε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο προπονητής της δικής μας ομάδας, Γιώργος Ιωάννου.

Ο τεχνικός της Ανόρθωσης απάντησε με το: «Σήμερα δεν κάναμε τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από αυτό που είναι ουσιαστικό το fair play. Πάνω από όλα να είμαστε σωστοί άνθρωποι και σωστοί προς το άθλημα που υπηρετούμε. Εκ μέρος όλης της ομάδας ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας περαστικά και να επιστρέψει γρήγορα πίσω στους αγωνιστικούς χώρους.»

Μακάρι να βλέπουμε πιο συχνά, περισσότερα περιστατικά σαν το πιο πάνω.