Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ “Διπλό” στην Πάφο, απώλειες στη Λευκωσία

“Διπλό” στην Πάφο, απώλειες στη Λευκωσία

 


“Διπλό” στην Πάφο για τις ομάδες κάτω των 14 και 15 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που αμφότερες είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ισόπαλη εξήλθε στην έδρα της η ομάδα κάτω των 16 ετών του “τριφυλλιού”, ενώ ήττα δέχθηκαν οι “πράσινοι” κάτω των 17 ετών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 με δύο γκολ, ένα σε κάθε ημίχρονο, πήρε τους τρεις βαθμούς στην Πάφο απέναντι στην τοπική ομάδα και συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Το σκορ άνοιξε ο Ιωάννης Τσουτσούκη στο 5ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 38′ δίχτυα βρήκε ο Κωνσταντίνος Παναγιώτου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Πάφος FC, πετυχαίνοντας το “διπλό” με τους Λοΐζο Λοΐζου και Άγγελο Ζευκή να σημειώνουν από δύο τέρματα. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 20′, ενώ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 65′. Ενδιάμεσα, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας μας βρήκε δίχτυα σε 22ο και 31ο λεπτό. Σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας οι “πράσινοι”, που άνοιξαν τη διαφορά από τη 2η θέση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U16 δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, αν και προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με τον Μάριο Αντωνίου. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν την ανατροπή πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος, όμως ο Αντωνίου και πάλι σκόραρε για την ομάδα μας, στο 64ο λεπτό, δίνοντας την τον ένα βαθμό.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U17 υπέστη την ήττα μέσα στη Λευκωσία, που τη φέρνει στο -11 από την κορυφή. Οι “πράσινοι” έμειναν πίσω στο σκορ στο 63′, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν και δεύτερο γκολ ένα λεπτό πριν το τέλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ομάδων μας:
U14 Πάφος FC-OMONOIA 0-2
U15 Πάφος FC-OMONOIA 0-4
U16 OMONOIA-Πάφος FC 2-2
U17 ΟΜΟΝΟΙΑ-Πάφος FC 0-2