Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (3-4/11)

Ο απολογισμός των επίλεκτων ομάδων (3-4/11)

U14: Ένωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 1-4

Την όγδοη συνεχόμενη επιτυχία της πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Το «τριφύλλι» κέρδισε και την Ένωση Νέων Παραλίμνιου, εκτός έδρας, με 1-4 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στα βοηθητικά γήπεδα του «Τάσος Μάρκου». Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάριος Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Κέντικο, Γεωργίου, Παναγιώτου, Σωτηρίου, Χρίστου, Ερωτοκρίτου, Παπαδόπουλο, Τσιαπίνη, Λάμπρου, Νεοφύτου και Α. Πέτρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου σε όλο το παιχνίδι, αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο όπου σκόραρε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της. Σκόρερ για τους «πράσινους» οι Αποστόλου (δύο), Νεοφύτου και Χρίστου. Μετά από αυτή την επιτυχία η ομάδα μας ανέβηκε στους 25 βαθμούς με απολογισμό οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Επόμενο παιχνίδι, το ερχόμενο Σάββατο, απέναντι στην ΑΕΖ στο «Ηλίας Πούλλος».


U15: Ένωση – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-1

Στην ισοπαλία 1-1 με την ΕΝΠ έμεινε η ΟΜΟΝΟΙΑ U15, σε αγώνα που έγινε σήμερα στο Παραλίμνι. Οι «πράσινοι» αν και έπιασαν καλή απόδοση, απώλεσαν πολλές κλασικές ευκαιρίες που τους στέρησαν τη νίκη. Την αρχική ενδεκάδα της ομάδας μας αποτέλεσαν οι Μαλέκκος, Βενιζέλου, Καϊάφας, Μακρυγιώργης, Γρούτας, Πίσσης, Χριστάκη, Κυλίλης, Χατζηχρίσου, Τσουτσούκης και Σπυριδάκης. Ως αλλαγή έπαιξαν οι Χριστοδούλου, Θεοδώρου, Ναθαναήλ και Ευαγγέλου. Το μοναδικό «πράσινο» γκολ πέτυχε ο Σπυριδάκης. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα η ΟΜΟΝΟΙΑ U15 έφτασε τους 24 βαθμούς, με απολογισμό επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Επόμενος αντίπαλος η ΑΕΖ, εντός έδρας.

U16: ΟΜΟΝΟΙΑ – Ένωση 5-0

Την πιο μεγάλη σε έκταση νίκη της, στη φετινή σεζόν, πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Η ομάδα μας κέρδισε την Ένωση Νέων Παραλιμνίου με 5-0, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο «Ηλίας Πούλλος». Ο προπονητής της ομάδας μας, Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Χρυσοστόμου, Κέζο, Σεργίδη, Σαμάνη, Αγγελή, Ιωακείμ, Γεωργίου, Μαυρή, Πολυβίου, Χριστοδούλου και Κημήτρη. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Χαραλάμπους, Νικολάου και Κίττου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν ανώτερη από τους «βυσσινί» και έφτασε εύκολα στο 5-0 με γκολ που πέτυχαν οι Χριστοδούλου (χατ τρικ), Κημήτρη και Νικολάου. Με αυτή την επιτυχία οι «πράσινοι» ανέβηκαν στους 12 βαθμούς. Επόμενο παιχνίδι, το ερχόμενο Σάββατο, απέναντι στην ΑΕΖ εκτός έδρας.

U17: ΟΜΟΝΟΙΑ – Ένωση 4-0

Στις νίκες με εμφατικό τρόπο επέστρεψε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U17. H ομάδα μας κέρδισε με 4-0 την ΕΝΠ στο «Ηλίας Πούλλος» στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Οι «πράσινοι» άρχισαν τον αγώνα με τους Θεοχάρους, Χατζηβασιλείου, Κυριάκου, Χρίστου, Ιωάννου, Καλλή, Ποντικό Α., Χατζηγεωργίου, Φιλίππου, Λοΐζου και Ζευκή. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Χριστοδούλου, Βιολίνοβ, Κουλουμπρής και Σακκάς. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς τέρματα, με το «τριφύλλι» να ανεβάζει στροφές στο δεύτερο μέρος και να σκοράρει τέσσερεις φορές. Σε πολύ καλή μέρα βρέθηκε ο Λοΐζου ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Ζευκής και Κυριάκου. Η νίκη αυτή ανέβασε την ΟΜΟΝΟΙΑ U17 στους 18 βαθμούς. Για τη ώρα η ομάδα του Χάρη Καλλικά μετρά πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΖ στη Λεμεσό.

U19: ΑΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 2-4

Την έβδομή της συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε πριν από λίγο η ΟΜΟΝΟΙΑ U19, αφού επιβλήθηκε 2-4 της ΑΕΛ στη Λεμεσό με ανατροπή. Οι πρώτοι έντεκα του Νίκου Νικολάου ήταν οι Αντωνίου, Φώτη, Λεμέσιος, Ιακώβου, Αυλωνίτης, Κονομής, Παναγή, Ποντικός, Κακουλλής Γ., Κακουλλής Α. και Τζιωνής. Τις τρεις αλλαγές της ομάδας μας αποτέλεσαν οι Χαραλάμπους, Γαβριήλ και Μενοίκου. Οι «πράσινοι» δεν μπήκαν καλά στον αγώνα και στο πρώτο δεκάλεπτο βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να ισοφαρίζει σε 2-2 στα πρώτα λεπτά του ημιχρόνου και να πετυχαίνει την ολική ανατροπή με δύο γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Για το «τριφύλλι» σκόραραν οι Ανδρόνικος Κακουλλής και Μαρίνος Τζιωνής ενώ δύο γκολ πέτυχε ο Γιώργος Κακουλλής. Η ΟΜΟΝΟΙΑ U19 συνεχίζει να έχει το απόλυτο στις πρώτες επτά αγωνιστικές και είναι στην κορυφή με 21 βαθμούς. Ακολουθεί το ντέρμπι κορυφής απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στο «Ηλίας Πούλλος».