Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Μεγάλη νίκη, ο στόχος όμως δεν αλλάζει

Μεγάλη νίκη, ο στόχος όμως δεν αλλάζει

img_6189


Τεράστια ψυχικά αποθέματα έδειξε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ και πήρε μια μεγάλη από κάθε απόψεως νίκη. Οι παίκτες του Τσαγγαρίδη τα έδωσαν πραγματικά όλα και ειδικά στην τρίτη περίοδο έδειξαν στοιχεία πολύ καλής ομάδας. Ασφαλώς πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως ο δρόμος είναι μακρύς, ο μεγάλος στόχος της παραμονής δεν έχει επιτευχθεί ακόμα και αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δείξει τον ίδιο ζήλο και στη συνέχεια, θα χαλάσει την καλή εικόνα που έδειξε ως τώρα.

Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και υπέρ της ομάδας. Σε αυτόν πρέπει να κτίσουμε και για τη συνέχεια, με σκληρή δουλειά και κυρίως στήριξη στην ομάδα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι μιλάμε για μια ομάδα που κτίζεται εδώ και μόλις 25 μέρες, που έχει το χαμηλότερο μισθολόγιο στο πρωτάθλημα και που έφτασε στις 2 μεγάλες νίκες βασισμένη στη ψυχή, τη δουλειά και το κόσμο της. Εάν οποιοδήποτε από τα 3 αυτά στοιχεία χαθεί, το πράγμα θα δυσκολέψει.

Το λέμε ξανά λοιπόν, πρώτος στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι η αποφυγή του υποβιβασμού. Να παίρνει τα παιχνίδια ένα-ένα, να παλεύει, να μείνει όσο πιο μακριά γίνεται από περιπέτειες και εάν δει ότι μπορεί για τη διάκριση, να την κυνηγήσει με ότι έχει και δεν έχει. Τέλος, θα απευθύνουμε κάλεσμα στο κόσμο να μείνει κοντά στην ΟΜΟΝΟΙΑ τόσο στα πάνω, όσο και στα κάτω. Κόντρα στους υψηλούς προϋπολογισμούς των αντιπάλων η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να επιδείξει ταλέντο, καρδιά και τους καλύτερους οπαδούς στην Κύπρο. Ξεκάθαρα ο ΛΑΟΣ πρέπει να γίνει (ή μάλλον να παραμείνει γιατί σήμερα ήταν συγκλονιστικός) έκτος παίκτης της ομάδας…