Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Το μυαλό μας να είναι στο παρκέ

Το μυαλό μας να είναι στο παρκέ

img_5556


Δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο, αγωνιστικά και μη, από το να έχουμε οπουδήποτε αλλού εκτός από το παρκέ το μυαλό μας σήμερα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το περσινό παιχνίδι που διακόπηκε κόντρα στον Απόλλωνα μας έκανε όλους πιο σοφούς. Μας περιμένουν στη γωνιά, δεν πρόκειται να δείξουν ελαστικότητα.

Η καλαθοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι μια πολύ καλή ομάδα. Μπορεί κατά την άποψη του γράφοντα στη μέρα της, να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στη Κύπρο, άλλωστε στην πρεμιέρα κέρδισε ένα από τα φαβορί του τίτλου. Αν ξεφύγουμε από τα επιτρεπτά πλαίσια (ακόμα κι αν υπάρξουν προκλήσεις όπως πέρσι), αυτή που θα τιμωρηθεί στο τέλος είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ και πιστέψτε μας, το καλαθοσφαιρικό τμήμα δεν μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε χρηματική ποινή.

Από κει και πέρα, υπάρχει και η αγωνιστική πτυχή. Και οι καλαθοσφαιριστές μας άνθρωποι είναι, ειδικά οι Κύπριοι, ακούνε και διαβάζουν τι γίνεται. Και πέρσι είδαμε πως ταλέντο υπήρχε, αυτό που έλειπε όποτε είχαμε εξωγηπεδικές ιστορίες, ήταν η συγκέντρωση. Οφείλουν να είναι προσηλωμένοι στο παιχνίδι, δεν είναι όμως πάντα εύκολο όταν ενός παιχνιδιού προηγούνται παρασκήνια. Τους θέλουμε δυνατούς μέσα στο γήπεδο. Πρέπει λοιπόν όλοι μας να συγκεντρωθούμε στο γήπεδο, να δώσουμε βροντερό παρόν, να στηρίξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ότι έγινε με την ένσταση του Απόλλωνα έγινε και τώρα παίρνει τη νομική οδό. Αρκετά αναλωθήκαμε σε αυτά, το σημαντικό είναι να συνεχίσουν να έρχονται οι νίκες και εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας.

Με ένα κατάμεστο Ελευθερία, οι παίκτες μας θα πηδάνε ψηλότερα, θα τρέχουν γρηγορότερα, θα βάζουν περισσότερο πάθος! Όλοι λοιπόν στο Ελευθερία σήμερα Κυριακή στις 18:00 να σπρώξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στη σημαντική νίκη! Για μας και την ΟΜΟΝΟΙΑ, ούτε για την ΑΕΛ, ούτε για τον Απόλλωνα, ούτε για την ομοσπονδία..Μόνο για τη πάρτι μας!