Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Υπέρβαση στην υπέρβαση και μεταγραφή Marjan Tasic

Υπέρβαση στην υπέρβαση και μεταγραφή Marjan Tasic


Όλα για όλα. Υπέρβαση στην υπέρβαση. Όπως θέλετε πέστε το, το θέμα είναι πως η επιτροπή καλαθόσφαιρας ξεπερνάει για άλλη μια φορά τα όρια της, για να κρατήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρώτη κατηγορία. Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες το απόγευμα οι Marjan Tasic για να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδα μας.

Είναι Σέρβος, σέντερ ύψους ύψους 2.05. Ο Μάριος Αργυρού τόνιζε από την πρώτη στιγμή πως υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στους ψηλούς, κάτι που έγινε περισσότερο από ξεκάθαρο από τα 20 ριμπάουντ διαφορά που είχε ο Κεραυνός από την ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι. Έτσι λήφθηκε η απόφαση να αποκτηθεί ο καλαθοσφαιριστής. Ο Tasic είναι 32 ετών και αγωνιζόταν πέρσι στη Ρουμανία. Στο βιογραφικό του έχει και πέρασμα από την Α1 Ελλάδας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε προσπάθεια να φέρει άλλον ένα ψηλό. Οι πράσινοι συμφώνησαν με συγκεκριμένο παίκτη, προς το παρόν όμως παρουσιάζεται εμπλοκή με την ομοσπονδία στην οποία αγωνιζόταν. Οι επόμενες μέρες θα δείξουν που θα πάει η υπόθεση.

Παίζει το τελευταίο της χαρτί η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν και όπου μας βγάλει. Ο Τasic θα αγωνιστεί απόψε τη στιγμή που ο Βισότσκις τραυματίστηκε και μένει εκτός. Η δομή της ομάδας με αυτή την προσθήκη αλλάζει. Ελπίζουμε αυτό να βγει στο γήπεδο προς το καλύτερο.