Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Για το 3ο συνεχόμενο τρίποντο

Για το 3ο συνεχόμενο τρίποντο

img_0011


Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει απόψε στο Ελευθερία, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φιλοξενεί τον Παρνασσό Στροβόλου, για την 3η στροφή του πρωταθλήματος Futsal. Η ομάδα μας, ως η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο των βαθμών, θέλει να δώσει συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα για να ξεχωρίσει από νωρίς στην βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Απέναντι τους οι πράσινοι έχουν μια ομάδα με πλούσια ιστορία στο χώρο του Κυπριακού Futsal. Τα παιχνίδια ΟΜΟΝΟΙΑΣ-Παρνασσού πάντα κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κόσμου, έτσι και απόψε αναμένεται κοσμοσυρροή στο Ελευθερία (θα πωλούνται διαρκείας στις εισόδους – είσοδος/εισφορά 5 ευρώ).

Ο Παρνασσός ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με «Χ» κόντρα στη ΣΠΕ Στροβόλου, ενώ στην προηγούμενη αγωνιστική είχε ρεπό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 6 βαθμούς. Η βαθμολογία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κούλλης Μαυρουδής θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για τη συμμετοχή του Καρλίνιος Λίσμποα που έχασε αρκετές προπονήσεις. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει στη διάθεση του και τον Πάμπο Δημητριάδη που επέστρεψε από το εξωτερικό.

Ο αγώνας αρχίζει στις 20:30 – LIVE@ omonoianews.com