Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Απόψε πάμε “Ελευθερία”

Απόψε πάμε “Ελευθερία”

img_1389


Κρίσιμο παιχνίδι για την μας ομάδα απόψε κόντρα στην ΣΠΕ Στροβόλου (20:30-Ελευθερία) για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος φούτσαλ. Οι πράσινοι επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες, για να κρατηθούν στην κορυφή και για να μην δώσουν την ευκαιρία στις ομάδες που ακολουθούν να την πλησιάσουν όταν αυτή θα έχει το κενό της την επόμενη αγωνιστική.

“Θα είναι το πιο δύσκολο ματς για μας μέχρι σήμερα. Η ΣΠΕ Στροβόλου είναι πολύ ποιοτική ομάδα, έχει ενισχυθεί με 3 ξένους διεθνείς φουτσαλιστές και σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε το ζητούμενο. Πρέπει να συνεχίσουμε προσγειωμένα. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε που ομάδα μας επέστρεψε στα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις”,  δήλωσε για το παιχνίδι ο τεχνικός των πρασίνων, Κούλλης Μαυρουδής.

Ο λαός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πρέπει να δώσει βροντερό «παρών» και να ωθήσει την ομάδα του Μαυρουδή στη νίκη.

“Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας να δώσει δυναμικό παρών στο «Ελευθερία» την Πέμπτη, να γίνει για άλλη μία φορά ο 6ος μας παίκτης. Τον έχουμε ανάγκη να είναι στήριγμά μας και όλοι οι παίκτες τον ζητάμε δίπλα μας, σαν επιβράβευση των όσων έχουμε πετύχει τα τελευταία χρόνια. Δείξαμε πολλές φορές το πάθος μας και δεν θα σταματήσω να το λέω ότι παίζουμε για τη φανέλα της Ομόνοιας και τον κόσμο μας, με μοναδικό μας κίνητρο να τους χαρίζουμε περηφάνια”, είπε για τον αποψινό αγώνα ο αρχηγός της ομάδας μας, Μανώλης Μανώλη.

Η ομάδα μας βρίσκεται στην 1η θέση με 14 βαθμούς, ακολουθεί ο Παρνασσός με 11 και η ΣΠΕ Στροβόλου με 10.

Αμφίβολος για το αποψινό μας είναι ο τερματοφύλακας Βάσος Κυπριανού.

Στις εισόδους του κλειστού θα πωλούνται εισιτήρια διαρκείας τους τμήματος καθώς και λαχνοί εισφοράς.