Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Θέλει να κτίσει απόσταση, μα κυρίως τον κόσμο δίπλα της!

Θέλει να κτίσει απόσταση, μα κυρίως τον κόσμο δίπλα της!

img_4819


Το πόσο σημαντικός είναι ο αποψινός αγώνας της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, φαίνεται με μια απλή ματιά στη βαθμολογία: η ΣΠΕ είναι στην τρίτη θέση, μόλις 4 βαθμούς πίσω μας και έχει ένα αγώνα στο χέρι. Η βαθμολογία είναι αντιπροσωπευτική του πόσο ανταγωνιστικό είναι το φετινό πρωτάθλημα, καθώς και ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτό.

Στον τελευταίο αγώνα πάντως κόντρα στην ΑΕΛ οι πράσινοι έδειξαν να συνέρχονται και απέδωσαν πολύ καλό φούτσαλ. Σε αυτή την επιτυχία τους και κυρίως την εμφάνιση, θέλουν να κτίσουν, να ανεβούν κι άλλο, μέχρι στο τέλος να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Η αντίπαλος τους ΣΠΕ Στροβόλου είναι φέτος πιο δυνατή από πέρσι, έχει ενισχυθεί σημαντικά και μπήκε στο πρωτάθλημα με αξιώσεις. Το παιχνίδι εξαρτάται από την ΟΜΟΝΟΙΑ, στη θεωρία όμως δεν κερδίζεις βαθμούς, πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο πως είμαστε καλύτεροι, αλλιώς οι Στροβολιώτες θα κάνουν τη ζημιά.

Από κει και πέρα, θα ήταν ευχής έργο οι φουτσαλιστές του Μαυρουδή, να πήγαιναν με τη βοήθεια του κόσμου τους στο μεγάλο παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι και ο κόσμος παίζει το δικό το ρόλο. Η ώρα (20:30) προσφέρεται για αθρώα προσέλευση και ευχή όλων στο τμήμα φούτσαλ είναι το Ελευθερία να βάλει τα πράσινα, τα γιορτινά του.