Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αποφασισμένοι να αντιδράσουν σαν πρωταθλητές!

Αποφασισμένοι να αντιδράσουν σαν πρωταθλητές!

img_7346


Έχει θικτεί η περηφάνεια τους. Και όταν μιλάμε για περηφάνεια της κορυφαίας ομάδας που έπαιξε φούτσαλ στο νησί, μπορεί ο κάθε ένας να καταλάβει τι σημαίνει αυτό. Οι παίκτες του Κούλλη Μαυρουδή είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν, να ανεβούν, να δείξουν ξανά ποιος είναι το αφεντικό, να κάνουν ξανά τη φουτσαλική Κύπρο να τρέμει.

Η ήττα από το Παραλίμνι οπωσδήποτε δεν ήταν στο πρόγραμμα και δεν ήταν αναμενόμενη, ακόμα κι αν έβαλε η διαιτησία το χεράκι της. Στην φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν είναι συνηθισμένοι στις ήττες, είχαν να χάσουν σε παιχνίδι που έχει σημασία σχεδόν 3 χρόνια. Μπορεί να μην εκτροχίασε το πράσινο τραίνο από την κούρσα του τίτλου, οπωσδήποτε όμως αποτέλεσε ένα γερό χαστούκι.

Το θηρίο λοιπόν, είναι πληγωμένο και μιλάμε για μεγαθήριο. Αναμένουμε πως αρχής γενομένης την Παρασκευή, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιστρέψει στα γνωστά στάνταρντ απόδοσης της και θα πάρει το διπλό στη Λάρνακα, κόντρα στην ΑΕΚ. Οι ήττες είναι μες το παιχνίδι, έστω κι αν για αυτή την ομάδα είναι σπάνιες. Το θέμα είναι πως αντιδράς και η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιδράσει σαν πρωταθλήτρια.