Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ισόπαλο το ντέρμπι, στο -3 από την κορυφή το “τριφύλλι”

Ισόπαλο το ντέρμπι, στο -3 από την κορυφή το “τριφύλλι”

Fut-U21-Sotira (30)


Ισόπαλο ολοκληρώθηκε το μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα Νέων U21 στο Φούτσαλ. Στη Λεμεσό, ΑΕΛ και ΟΜΟΝΟΙΑ έμειναν στο 3-3 και πλέον βρίσκονται στο -2 και -3 αντίστοιχα από την κορυφή.

Οι πράσινοι πήγαν στην έδρα της, μέχρι ψες, πρωτοπόρου της βαθμολογίας για να κτυπήσουν νίκη και να ανέβουν περισσότερο στη βαθμολογία. Αν και οι τρεις βαθμοί δεν ήρθαν, οι πράσινοι δεν το βάζουν κάτω και θα κυνηγήσουν μέχρι τέλος την 1η θέση.

Στα του αγώνα, η ΑΕΛ με δύο γκολ σε 8ο και 9ο λεπτό πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Το 2-0 για τη Λεμεσιανή ομάδα διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, αφού οι ευκαιρίες των δύο ομάδων δεν έφεραν περισσότερα τέρματα.

Αποφασισμένα μπήκε στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ, που με δύο γκολ (41′ και 46′) του αρχηγού, Βαρνάβα Κοντοδήμητρου, ισοφάρισε σε 2-2. Στο 48ο λεπτό οι γηπεδούχοι πήραν πάλι προβάδισμα, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Γιάννης Ιωάννου σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-3.

Η αρχική πεντάδα της ομάδας μας: Κυριάκος Τριανταφύλλης, Βαρνάβας Κοντοδήμητρος, Γιάννης Ιωάννου, Αχιλλέας Ανδρέου και Νικόλας Χαναππάς.