Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Η 12η στροφή και οι ελπίδες για τίτλο

Η 12η στροφή και οι ελπίδες για τίτλο

Aca-U17-elite-apoel (44)


Τρεις στροφές απέμειναν για την ολοκλήρωση των Πρωταθλημάτων Παίδων. Οι τρεις ομάδες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της ομοσπονδίας διεκδικούν τον τίτλο στην ηλικία τους, με μια να έχει το πάνω χέρι στην κατάκτηση του, ενώ οι άλλες δύο να έχουν μαθηματικές ελπίδες.

Δείτε ΕΔΩ τις βαθμολογίες των Πρωταθλημάτων.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U13 έχει να δώσει ακόμη τρεις αγώνες, τις αρκούν όμως μόνο δύο νίκες για να κατακτήσει τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Premier. Στον αγώνα του Σαββάτου είναι το φαβορί, απέναντι στην ουραγό, όμως χωρίς υποτίμηση πάει για τη νίκη, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να σφραγίσει τον τίτλο.

Για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 είναι δυσκολότερα τα πράγματα, έχει να δώσει ντέρμπι την Κυριακή και πέραν από το δικό της αγώνα θα είναι στο ακουστικό για το αποτέλεσμα της πρωτοπόρου ομάδας του Πρωταθλήματος Premier. Στο πράσινο στρατόπεδο βλέπουν φυσικά το δικό τους παιχνίδι, είναι συγκεντρωμένοι σε αυτό, ελπίζοντας παράλληλα όμως απώλειες των άλλων συν-διεκδικητών του τίτλου.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ U17 έχουν επίσης μια δύσκολη έξοδο και πηγαίνουν με στόχο τη νίκη που θα τους διατηρήσει τις (μαθηματικές έστω) ελπίδες για τον τίτλο. Στην 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Elite, η ομάδα μας θέλει νίκη και παράλληλα ήττα η ισοπαλία του αιώνιου για να τον πλησιάσει, έτσι ώστε την επόμενη εβδομάδα στο μεταξύ τους ντέρμπι με νίκη να το περάσει στην βαθμολογία.

Το πρόγραμμα των ομάδων μας και οι διαιτητές των αναμετρήσεων:

Σάββατο:

09:00 U13 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα Στάδιο Αναγέννησης Λυθροδόντα
Διαιτητής ΙΩΑΝΝΑ ΑΛΛΑΓΙΩΤΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΣΙΜΟΣ ΤΑΡΑΠΟΥΛΟΥΖΗΣ

Κυριακή:

09:00 U15 Πάφος FC – ΟΜΟΝΟΙΑ Βοηθητικό γήπεδο Πάφου
Διαιτητής ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΖΑΧΑΡΙΟΥ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΗΓΑΣΙΟΥ

11:00 U17 Ανόρθωση – ΟΜΟΝΟΙΑ Γήπεδο “Δεν ξεχνώ” (Πολεμίδια)
Διαιτητής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΦΡΑΙΜ
Α’ Βοηθός Διαιτητής ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ
Β’ Βοηθός Διαιτητής ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ