Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μια εξάδα “πράσινων” στην τελική αποστολή

Μια εξάδα “πράσινων” στην τελική αποστολή

 


Ανακοινώθηκε η τελική αποστολή της Εθνικής Ανδρών ενόψει των αγώνων της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal 2018 και σε αυτή συμπεριλήφθηκαν έξι “πράσινοι”. Οι Τάσος Σκαμπύλης, Βαρνάβας Κοντοδημήτρος, Γιάννης Ιωάννου, Κωνσταντίνος Ανδρέου, Μανώλης Μανώλη και Παναγιώτης Σκαρπάρης θα ενισχύουν την προσπάθεια του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος που έχει στόχο την πρωτιά στον όμιλο και συνάμα την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Από τους παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Παναγιώτης Σκαρπάρης κλήθηκε για πρώτη φορά σε αποστολή για διεθνείς αγώνες, ενώ για τον Βαρνάβα Κοντοδήμητρο είναι η δεύτερη. Περισσότερες παρουσίες έχουν οι υπόλοιποι τέσσερις “πράσινοι” που βρίσκονται στην 14μελή αποστολή που επέλεξε ο Άθως Στυλιανού.

Ο κύκλος της προετοιμασίας συνεχίζεται σήμερα με προπόνηση στο Λευκόθεο και το Σάββατο η προπόνηση θα γίνει στο πολυπροπονητήριο «Ευάγγελος Φλωράκης. Την Κυριακή το απόγευμα η προπόνηση θα γίνει στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» και ακολούθως η αποστολή θα αποσυρθεί σε ξενοδοχείο.