Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Με το “καλημέρα” στα βαθιά

Με το “καλημέρα” στα βαθιά

 


Λιγότερο από μια βδομάδα πριν πανηγύρισε τον τίτλο του Πρωταθλήματος και μάλιστα αήττητη, τώρα όμως πρέπει να ξεκινήσει δουλειά για το Κύπελλο, εάν θέλει να κατακτήσει το νταμπλ. Η φουτσαλική ομάδα κάτω των 17 ετών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ρίχνεται στη μάχη του Κυπέλλου, εκεί όπου μετά την κλήρωση φάνηκε πως θα πέσει με το “καλημέρα” στα βαθιά. Αυτό γιατί θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο την Ανόρθωση, με τις δύο αυτές ομάδες να είναι οι μοναδικές που δεν πέρασαν απευθείας στα προημιτελικά, εκεί όπου η νικήτρια του ζευγαριού θα τεθεί αντιμέτωπη εκτός έδρας με το Αποέλ.

Αναφέραμε δυσκολία, την οποία εξηγήσαμε πιο πάνω, αλλά πρέπει να τονιστεί πως δεν υπάρχει κανένας φόβος στο “πράσινο στρατόπεδο”. Άλλωστε οι “πράσινοι” κέρδισαν όλους τους αντιπάλους στο Πρωτάθλημα και καλούνται να το κάνουν ξανά, όποιος και αν βρεθεί μπροστά τους. Στο “τριφύλλι” βλέπουν πρώτα τον αγώνα με την ομάδα της Αμμοχώστου και ακολούθως όταν έρθει με το καλό η πρόκριση θα αρχίσουν να σκέφτονται το αιώνιο ντέρμπι, με φόντο το εισιτήριο για τους “4” της διοργάνωσης.

Να σημειωθεί πως όλοι οι αγώνες θα είναι μονοί. Η αναμέτρηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με την Ανόρθωση θα διεξαχθεί στις 18 ή 19 Μαρτίου. Όσον αφορά τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης, θα γίνουν στις 25 ή 26 Μαρτίου. Πιο κάτω τα ζευγάρια:
Αποέλ-Νικητής Ζευγαριού ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση
ΑΕΚ Σωτήρας-Εθνικών Λατσιών
ΑΕΛ-λπίδα Αστρομερίτη
Η Απελευθέρωση-ΑΜΕΚ Καψάλου

Το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου είναι προγραμματισμένο να γίνουν τα παιχνίδια των ημιτελικών. Πιο κάτω τα ζευγάρια:
Νικήτρια αγώνα ΑΕΚ Σωτήρας-Εθνικού Λατσιών Vs Νικήτρια αγώνα Απελευθέρωση-ΑΜΕΚ Καψάλου
Νικήτρια αγώνα ΑΕΛ-Ελπίδα Αστρομερίτη Vs Νικήτρια αγώνα ΑΠΟΕΛ-Νικητής Ζευγαριού ΟΜΟΝΟΙΑ-Ανόρθωση

Ο τελικός θα γίνει στις 8 ή στις 9 Απριλίου.