Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το τελευταίο… εύκολο πριν μπει στα “βαθιά”!

Το τελευταίο… εύκολο πριν μπει στα “βαθιά”!

 


Το τελευταίο παιχνίδι της για την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος Φούτσαλ δίνει απόψε στις 20:30 η ΟΜΟΝΟΙΑ, που αντιμετωπίζει στο Λευκόθεο την Ελπίδα Αστρομερίτη. Πρόκειται για το τελευταίο… εύκολο που θα δώσει η ομάδα μας, αφού ακολούθως θα μπει στα “βαθιά”. Στη θεωρεία οι “πράσινοι” είναι το φαβορί για τη νίκη, που για να φτάσει σε αυτή θα πρέπει να δείξει στον αγωνιστικό χώρο πόσο τη θέλει, κόντρα σε ένα αντίπαλο που κυνηγάει το “τρίποντο” έτσι ώστε να μπει στα πλέι-οφ.

Με νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ ανεβαίνει πάλι στην 3η θέση, ισοβαθμώντας με το Αποέλ, υπερτερώντας όμως λόγο των μεταξύ τους παιχνιδιών. Για να παραμείνει όμως εκεί η ομάδα μας, θα πρέπει να χάσει ο αιώνιος στην 22η αγωνιστική, όπου έχει ρεπό το “τριφύλλι”. Σε αντίθεση περίπτωση, η ομάδα μας θα τερματίσει στην 4η θέση και στην προημιτελική φάση της β’ φάσης θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Λάρνακας. Ο νικητής του ζευγαριού, στους “4” του Πρωταθλήματος θα τεθεί απέναντι από την ΑΕΛ.

Όλα με τη σειρά τους όμως… Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται σήμερα το βράδυ να κερδίσει τον αντίπαλο της και να περιμένει το φινάλε της επόμενης βδομάδας, όπου θυμίζουμε η ομάδα μας έχει ρεπό.