Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Δεν την ικανοποιεί η ισοπαλία!

Δεν την ικανοποιεί η ισοπαλία!

 


Έπαιζε κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια, μια ομάδα που στους τελικούς για το 2016-17 την κέρδισε κατά κράτος. Έμεινε πίσω στο σκορ με 2-0. Τελικά πήρε την ισοπαλία 2-2, αλλά η αλήθεια είναι πως ο ένας βαθμός δεν την ικανοποιεί! Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ φαίνεται φέτος έτοιμη για να κάνει το άλμα κορυφής, να επιστρέψει ξανά στην πρώτη θέση του φούτσαλ. Σε αυτήν μας συνήθισε άλλωστε και για αυτήν είναι φτιαγμένη.

Και λέμε για αυτήν είναι φτιαγμένη γιατί στο ρόστερ της είναι πολλοί από τους αθλητές που την είχαν κάνει στο παρελθόν βασίλισσα και ξέρουν πολύ καλά τον τρόπο. Απέδειξαν χθες πως έχουν το μέταλλο που απαιτείται, αφού όχι μόνο επέστρεψαν από το 2-0, αλλά μπορούσαν και μάλλον άξιζαν να έπαιρναν και τους τρεις βαθμούς αν έμπαινε εκείνο το δοκάρι του Μανώλη. Θα μας πείτε είχε και η Ανόρθωση ευκαιρίες και είναι αλήθεια, όπως είναι και επόμενο, έπαιζαν δυο μεγάλες ομάδες. Εμείς εκείνο που κρατάμε είναι τη νοοτροπία.

Γιατί είναι θέμα νοοτροπίας να αρνείσαι να χάσεις, είναι θέμα νοοτροπίας να νιώθεις πως μπορείς να κλείσεις το σπίτι του πρωταθλητή, ακόμα και όταν μένεις με 2 γκολ πίσω. Η ΟΜΟΝΟΙΑ φαίνεται φέτος πολύ πιο σοβαρή από το περσινό της ξεκίνημα. Τώρα αυτό που απαιτείται είναι συνεχής δουλειά, περισσότερη βελτίωση και συγκέντρωση στον μεγάλο στόχο.