Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Επιτυχημένη διοργάνωση και ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν

Επιτυχημένη διοργάνωση και ευχαριστίες σε όσους συμμετείχαν

 


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με μεγάλη επιτυχία ο αγώνας ποδηλασίας που διοργάνωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ με ανάβαση της διαδρομής Κλήρου – Φικάρδου. Το ποδηλατικό τμήμα του σωματείου μας, μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε τους κοινοτάρχες και τα κοινοτικά συμβούλια Κλήρου-Φικάρδου για την φιλοξενία και την βοήθεια ώστε να πραγματοποιηθεί με επιτυχία η διοργάνωση.

Ευχαριστίες επίσης δόθηκαν σε όλους τους χορηγούς της ομάδας για την στήριξη τους. Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως στάλθηκε στις δεκάδες εθελοντών που εργάστηκαν αφιλοκερδώς όλες αυτές τις μέρες για να πραγματοποιηθεί μια εξαιρετική διοργάνωση από πλευράς ασφάλειας αλλά και μια διοργάνωση γιορτή της ποδηλασίας.

Πιο κάτω το ενημερωτικό δελτίο για το αγωνιστικό κομμάτι:
Η ομάδα μας μας έκανε για ακόμα μια φορά να χειροκροτήσουμε για τις επιτυχίες αλλά και να νιώσουμε περήφανοι που έχουμε στην ομάδα μας αθλητές την αγωνιστικότητα και το ήθος που διαθέτουν οι αθλητές μας.

Αρκετά βάθρα στα πράσινα:
Ο Στράτος Ευστρατίου στην κατηγορία Μάστερ 1η κατέλαβε την τρίτη θέση και σιγά σιγά ανεβαίνει στα γνωστά περσινά του επίπεδα απόδοσης.

Στην Κατηγορία Μάστερ 2 στο βάθρο ανέβηκαν δυο αθλητές μας με μεγάλες δυνατότητες που στην συνέχεια θα μας αναγκάσουν να τους χειροκροτήσουμε αρκετές φορές ο Μαρίνος Μεσαρίτης που κατέλαβε την 2η Θέση με τον Μιχάλη Θεοχάρους στην 3η Θέση.

Στην κατηγορία των παίδων ο Χριστόδουλος Νικηφόρου στην3η θέση και συνεχίζει σταθερά δείχνοντας σημάδια των μεγάλων δυνατοτήτων του που με σκληρή δουλεία και πειθαρχεία μπορεί να αναπτύξει ακόμη περισσότερο.

Στους Πανπαίδες στην 1η θέση ο Αντρέας Κωνσταντίνου η αποκάλυψη της χρονιάς για την ποδηλατική μας ομάδα αφού άρπαξε την ευκαιρία του και δηλώνει παρών στην κατηγορία του από τους πρώτους του επίσημους αγώνες μετά την μεταπήδηση του στην αγωνιστική ομάδα από την ακαδημία μας.

Στης κορασίδες η Δήμητρα Κουκουμά στην 1η Θέση ανεβάζοντας όμως μέσα από την σκληρή δουλειά και πειθαρχεία που διαθέτη σαν αθλήτρια την απόδοση της αγώνα με αγώνα της σε πολύ πιο ψηλά επίπεδα από το επίπεδο την κατηγορία της.

Στην Κατηγορία των Πανκορασίδων στην 2η Θέση η Ελένη Κουκουμά στον πρώτο της επίσημο αγώνα ανάβασης με χρονόμετρο με διαφορά μερικών δευτερολέπτων έχασε την πρώτη θέση συνεχίζοντας από το σημείο που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στις επίσημες της υποχρεώσεις.

Όλοι οι αθλητές μας δίνουν το καλύτερο τους εαυτό κάθε αγώνα και βοηθάνε με τους βαθμούς που μαζεύουν την ομάδα μας για να επιτύχει τους στόχους της φετινής χρονιάς ,είναι όμως αδύνατο να αφαιρεθούμε σε όλους μέσα από την ενημέρωση μας αφού αυτή την στιγμή η ομάδα μας διαθέτει 25 αθλητές στις επίσημες κατηγορίες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Μπράβο σε όλους για την προσπάθεια και τους σημαντικούς βαθμούς που μαζεύουν για την ομάδα για την κατάκτηση του κυπέλλου Ποδηλασίας Δρόμου.

Οι έγραφες στην ακαδημία μας συνεχίζονται κανονικά. Για τα παιδιά 6-14 οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας κάτω από την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών. Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701 & 99671512.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ