Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Σαρωτική η ομάδα μας στον αγώνα κυπέλλου δρόμου

Σαρωτική η ομάδα μας στον αγώνα κυπέλλου δρόμου

 


Σαρωτική η ομάδα μας στον αγώνα κυπέλλου δρόμου της περασμένης Κυριακής ΟΜΟΝΟΙΑ POLYS BIKES CIRCUIT που διοργάνωσε το ποδηλατικό τμήμα του “τριφυλλιού”.

Σε ένα αγώνα με πολύ γρήγορο ρυθμό και ψηλό τέμπο οι Παίδες μας ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες και στρατηγική του προπονητή τους και του Τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας κέρδισαν και τις τρεις θέσεις βάθρου με τον Κωνσταντίνο Παυλίδη να κερδίζει την 1η θέση των Χριστόδουλο Νικηφόρου την 2η Θέση και τον Ειρηναίο Δημητριάδη στην 3η θέση αποδεικνύοντας ότι μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον της ομάδας μας και να μας κάνουν περήφανους για πολλά χρόνια.

Στις Κορασίδες η Δήμητρα Κουκουμά έκανε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου γι ακόμη μια φορά κερδίζοντας με μεγάλη διαφορά την 1η θέση.

Στους Παμπαίδες ο Αντρέας Κωνσταντίνου συνεχίζοντας τις εντυπωσιακές εμφανίσεις κέρδισε για ακόμη ένα αγώνα την 1η θέση.

Στην κατηγορία CFA κάτω των 14 ετών η Άνθη Καραγιάννη στην 1η θέση και απόδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπορεί για σπουδαία πράγματα παρά το νεαρό της ηλικίας της.

Ο Μικρός της παρέας Παναγιώτης Νικηφόρου έκανε συνήθεια το βάθρο και κέρδισε την 1η θέση στην κατηγορία CFA κάτω των 14.

Στις Πανκορασίδες η Ελένη Κουκουμά στην 2η θέση για μια ακόμη φορά και ετοιμάζεται σιγά σιγά για το άλμα στην πρώτη θέση .
Στους Μάστερ 1 ο Στράτος Ευστρατίου κέρδισε την 2η θέση και συνεχίζει με σταθερή απόδοση σε κάθε αγώνα.

Στους Μάστερ 2 ο Μαρίνος Μεσσαρίτης έκανε το 9 στα 9 και βρέθηκε στην 2η θέση και ο Μιχάλης θεοχάρους στην 3η θέση δυο αθλητές που κάθε αγώνα δίνουν το καλύτερο τους εαυτό και είναι συχνά στο βάθρο.

Με την ευκαιρία αυτή θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες εθελοντές που βοήθησαν στην διεξαγωγή του αγώνα και την επάνδρωση των service και feed zones για την ομάδα μας.

Οι έγραφες στην ακαδημία μας συνεχίζονται κανονικά. Για τα παιδιά 6-14 οι προπονήσεις γίνονται στο πάρκο Αθαλάσσας κάτω από την επίβλεψη διπλωματούχων προπονητών.

Για εγγραφές στην ακαδημία επικοινωνήστε στα τηλεφωνά 97609701/99671512.