Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Τι έκαναν οι ποδηλάτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Αγροκηπιά

Τι έκαναν οι ποδηλάτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Αγροκηπιά

 


Με δελτίο Τύπου, το ποδηλατικό τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενημέρωσε τι έκαναν οι αθλητές του “τριφυλλιού” στην Αγροκηπιά τη βδομάδα που πέρασε. Αναλυτικά:

Επανήλθε στην αγωνιστική δράση η ομάδα μας μετά τα πρωταθλήματα, στον αγώνα κυπέλλου δρόμου που διοργάνωσε το σωματείο του Άγιου Μνάσωνα στην Αγροκηπιά. Οι αθλητές μας συνεχίζουν τις ψηλές αποδόσεις και δικαιώνουν τους προπονητές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την στήριξη που τους παρέχουν.

Στόχος της ομάδας μας είναι να πρωτοπορήσει στο άθλημα της Ποδηλασίας και να κυριαρχήσει σε όλες τις κατηγορίες στα επόμενα χρόνια αναδεικνύοντας τους αθλητές μέσα από την ακαδημίας μας γαλουχημένους με τα ιδανικά του σωματείου μας. ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΜΟΝΟΙΑ και θα διαπρέπουμε παντού με την αθλητοπρέπεια και το ήθος των αθλητών μας πάντα στα πλαίσια του ευ αγωνίζεσθε μακριά από αθέμιτους τρόπους πρόσκαιρης και προσωρινής επιτυχίας. Οι προπονητές μας χτίζουν με μεθοδικότητα τους πρωταθλητές των επόμενων ετών και ταυτόχρονα η ομάδα οργανώνετε και ετοιμάζετε να ανταποκριθεί στις νέες απαιτήσεις που θα προκύψουν.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Δήμητρα Κουκουμά 1η θέση στην κατηγορία κορασίδων,
Αντρέας Κωνσταντίνου 1η θέση στην κατηγορία των πανπαίδων,
Χριστόδουλος Νικηφόρου 2η θέση στην κατηγορια των παίδων με τον Κωνσταντίνο Παυλίδη να τον ακολουθεί στην 4η θέση,
Ελένη Κουκουμά 2η θέση στην κατηγορία των πανκορασίδων,
Μιχάλης θεοχάρους 2η θέση στην κατηγορία των Μαστερ 2 με τον Μαρίνο Μεσαρίτη να τον ακολουθεί στην 3η θέση.