Home TOP NEWS Παπαχριστοδούλου: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα!»

Παπαχριστοδούλου: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα!»

 


Χαρούμενος που συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα μας, δηλώνει στο OmonoiaNews.com, ο διεθνής, Μαρίνος Παπαχριστοδούλου. Ο 32χρονος λίμπερο μας μίλησε για το πως νιώθει που είναι πλέον μέλος του τριφυλλιού, για την εμπειρία του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και για τους προσωπικούς του στόχους.

«Πρώτα από όλα ήταν μεγάλη τιμή για μένα για το ενδιαφέρον που έδειξε η ΟΜΟΝΟΙΑ για να με αποκτήσει και τους ευχαριστώ. Από εκεί και πέρα νιώθω πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά ταυτόχρονα γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις και της ομάδας αλλά και του κόσμου της είναι πολλές, έτσι νιώθω την υποχρέωση να τα δώσω όλα για το καλύτερο της ομάδας», ήταν τα πρώτα λόγια του Μαρίνου.

Φέτος το τριφύλλι θα γίνει η πρώτη ομάδα που αγωνίζεται στο CEV Τσάμπιονς Λιγκ. Για τον Μαρίνο, αλλά και για όλους, θα είναι μία σπουδαία εμπειρία. Σχετικά με το συγκεκριμένο, ανέφερε: «Το ότι θα αγωνιστώ σ’ αυτή την κορυφαία διοργάνωση που για πρώτη φορά θα πάρει μέρος κυπριακή ομάδα είναι ότι καλύτερο για μένα και αυτός ήταν και ένας από τούς κύριους λόγους που με ώθησαν να πάρω την απόφαση αυτή. Για όλους μας θα είναι μια μοναδική εμπειρία και θα προσπαθήσουμε να την ζήσουμε όσο πιο έντονα γίνεται και γιατί όχι να προχωρήσουμε και όσο πιο μακριά γίνεται».

papachristodoulou

Όσον αφορά το τι να περιμένουμε από αυτό, είπε: «Αυτό που πρέπει να περιμένετε από μένα είναι ότι θα δώσω τα πάντα και θα κάνω ότι χρειαστεί για να φτάσει η ομάδα τους στόχους της. Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι ακριβώς οι ίδιοι με αυτούς που έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ, δηλαδή να επαναλάβουμε αυτά που έγιναν και πέρσι (πρωτάθλημα, κύπελλο, super cup και μια καλή πορεία στην Ευρώπη) και ταιριάζουν απόλυτα με το πλάνο του προπονητή μας Σάββα Σάββα. Αυτός ήταν άλλωστε και ο πρώτος λόγος που με παρακίνησε να πάρω την απόφαση να αγωνιστώ στην ΟΜΟΝΟΙΑ».

Ο Μαρίνος είναι στους τυχερούς του αθλήματος, αφού θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και τον κόσμο της ομάδας. «Έχω δει αλλά και ακούσει πολλά για τον κόσμο τις ΟΜΟΝΟΙΑΣ και γνωρίζω πόσο κοντά είναι στην ομάδα και ότι δημιουργούν πολύ καλή ατμόσφαιρα στα παιχνίδια. Ανυπομονώ να αγωνιστώ στο πρώτο παιχνίδι και ελπίζω ο κόσμος να δίνει το παρών του σε όλα τα παιχνίδια και να μας στηρίζει πάντα», ήταν τα λόγια του για τον Πράσινο Λαό.