Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑ Συνεχίζει στην κορυφή με πεντάρα

Συνεχίζει στην κορυφή με πεντάρα

U15-Halkanoras (52)


Νέα νίκη για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 στο όμιλο Λευκωσίας του Πρωταθλήματος παίδων κάτω των 15 ετών που συνεχίζει χωρίς να πατάει φρένο την πολύ καλή πορεία της στο μαραθώνιο. Οι πράσινοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο γύρο κερδίζοντας στην έδρα τους με 5-0 το ΘΟΪ και παρέμειναν στην κορυφή μετρώντας έντεκα νίκες και μόλις μια ήττα.

Η ομάδα μας προηγήθηκε νωρίς με 2-0, χάρις στα τέρματα του Γιώργου Κακουλλή στο 10ο λεπτό και του Χρίστου Καρατζιά στο 12ο λεπτό. Το σκορ παρέμεινε στο 2-0 μέχρι το τέλος του ημιχρόνου αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ βρήκε περισσότερες ευκερίες για να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 5-0, μετά από αυτογκόλ στο 49ο λεπτό και τέρματα των Μάριου Χαραλάμπους στο 53ο λεπτό και του Εμμανουήλ Χρυσοστόμου στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η ενδεκάδα του Κυριάκου Χαϊλή στον αγώνα ήταν: ΣΤΕΛΙΟΣ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΚΛΕΙΤΟΣ ΚΩΣΤΑ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ, ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΝΟΙΚΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΙΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΚΟΥΛΛΗΣ, ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΓΙΑΤΣΙΗΣ

Ως αλλαγή πέρασαν στο παιχνίδι: ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΝΑΓΗ, ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΥΡΟΦΤΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥ.