Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Δηλώσεις Χριστοδούλου και Αλεξίου μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ

Δηλώσεις Χριστοδούλου και Αλεξίου μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ


Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μίλησαν στη κάμερα της Cytavision ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Κώστας Χριστοδούλου και ένας εκ των πρωταγωνιστών της επιτυχίας Γιώργος Αλεξίου ο οποίος σκόραρε δις στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους

Κώστας Χριστοδόυλου: «Τέταρτο συνεχόμενο τρόπαιο απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, για ακόμη μία φορά επιστρέψαμε από μείον δύο γκολ και δείξαμε ψυχικά αποθέματα. Τρομερό πάθος και θέληση έδειξαν οι παίκτες μου. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση μας. Θα δούμε τα λάθη μας και θα περιμένουμε το πρωτάθλημα. Να είστε σίγουροι ότι θα δείτε πολλά τέτοια παιχνίδια φέτος, αρκετές ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο, έχουν ενισχυθεί πολλές ομάδες. Η ομάδα που θα είναι πιο προετοιμασμένη τακτικά και σε φυσική κατάσταση θα πάει μέχρι το τέλος για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.»

Γιωργος Αλεξίου: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Πρώτος τίτλος της χρονιάς σε ένα δυνατό παιχνίδι με δύο ανατροπές. Το πρωτάθλημα τώρα ξεκινά τώρα έχουμε τα Ευρωπαϊκά παιχνίδι. Ειδικά σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί. Κερδίζει αυτός που έχει τη μεγαλύτερη θέληση.»