Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ «Το τρένο άρχισε και αλίμονο σε όποιο προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο»

«Το τρένο άρχισε και αλίμονο σε όποιο προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο»

 


Μήνυμα ενόψει της εκδρομής στην Πάφο έστειλαν οι οργανωμένοι της Λάρνακας. Αναλυτικά:

Περήφανε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ, μάγκα, ΘΥΡΑΕΝΝΙΩΤΗ,

Μία ακόμα μαγική εκδρομή οργανώνεται και αυτήν την βδομάδα με προορισμό την Πάφο. Για ακόμα μία φορά θα ντύσουμε την πόλη τον αδελφών μας στα πράσινα και κανείς δεν μπορεί να μας σταματήσει να το κάνουμε αυτό. Το τρένο άρχισε και αλίμονο σε όποιο προσπαθήσει να σταθεί εμπόδιο!

Η ΘΥΡΑ 9 ΛΑΡΝΑΚΑΣ θα βρίσκεται στο πλάι της ομάδας μας και έτσι με την δική μας σειρά το Σάββατο θα οργανώσουμε αρρωστημένη εκδρομή στην άλλη άκρη της νήσου με το δικό μας magic bus. Δυστυχώς κάποια μικρό προβλήματα με την εταιρεία την οποία συνεργαζόμαστε μας αλλάζουν τα σχέδια τα οποία είχαμε οργανώσει με τον κεντρικό και έτσι ΔΕΝ θα καταφέρουμε να βρεθούμε στην Χοιροκοιτιά με τους πρωτευουσιάνους αδελφούς όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα της ΘΥΡΑ 9 λόγο ωραρίου.

Από Λάρνακα θα υπάρχει λεωφορείο στην τιμή των (15 ευρώ) με άφθονο αλκοόλ. Αναχώρηση από τον τοπικό μας σύνδεσμο στις 14’00 με προορισμό το fan club των αδελφών μας Παφιτών.

Όσο αφορά την εκδρομή,
1. Εισιτήρια του αγώνα θα προμηθέυονται ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ (μαθητικά+κανονικά).
2. ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΑΘΟΥΝ ΣΕ ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ Η ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ (ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ).
3. ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ (18:00).
4. ΤΕΛΟΣ ΟΣΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΑ ‘AWAY” ΝΑ’ΡΘΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ.

-ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ-

ΘΥΡΑ 9 ΑΛΗΤΕΙΑ