Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Είχε προτιμήσει τον Αλίπιο από τον Κουτίνιο η Ρεάλ Μαδρίτης

Είχε προτιμήσει τον Αλίπιο από τον Κουτίνιο η Ρεάλ Μαδρίτης


Θυμάστε τον Αλίπιο που ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ το 2013 και αποχώρησε ένα χρόνο αργότερα; Ο 25χρονος πλέον ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη χώρα του με την Vila Nova, ομάδα Β’ Κατηγορίας. Αν αναρωτιέστε που τον θυμηθήκαμε, είναι λόγω ενός ρεπορτάζ της ισπανικής “Marca”, που αναφέρεται σε γεγονότα του 2008, όταν ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε σε ηλικία 16 ετών από τη Ρεάλ Μαδρίτης και κόστισε κάτι περισσότερο από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Οι “μερένχες” τότε προτίμησαν τον πρώην παίκτη της ομάδας μας, που τελικά δεν τους βγήκε, απορρίπτοντας παράλληλα έναν άλλο νεαρό ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το άλλο ταλέντο ήταν ο Κουτίνιο της Λίβερπουλ, που αφού δεν πήγε στη Μαδρίτη, πήρε μεταγραφή στην Ίντερ έναντι 2-2.5 εκατομμυρίων ευρώ. Με λίγα λόγια, η πιο πετυχημένη Ευρωπαϊκή ομάδα έχασε μέσα από τα χέρια της έναν από τους πιο περιζήτητους αυτή τη στιγμή παίκτες στον κόσμο, που σύμφωνα με τις φήμες αναμένεται να πάρει μεταγραφή για τη Μπαρτσελόνα με ένα ποσό που ίσως ξεπεράσει τα 150 εκατομμύρια ευρώ.

Από την άλλη, ο Αλίπιο δεν έφτασε ποτέ τις προσδοκίες των ανθρώπων της Ρεάλ και τα χρήματα που δόθηκαν για αυτόν είναι το λιγότερο εάν σκεφτεί κανείς όσα αναφέραμε πιο πάνω. Ούτε καν στην ΟΜΟΝΟΙΑ μπόρεσε να ξεχωρίσει και για αυτό άλλωστε δεν στέριωσε πουθενά ακόμη. Παλτό δεν είναι, αλλά ταλέντο με τη μπάλα έχουν σχεδόν όλοι οι Βραζιλιάνοι, όμως δεν αρκεί αυτό από μόνο του.

Πατήστε ΕΔΩ για να διαβάσετε το ρεπορτάζ της Ισπανικής σελίδας και να δείτε βίντεο με τον Αλίπιο όταν φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ, ή καλύτερα αυτές των μικρότερων ηλικιών του Μαδριλένικου συλλόγου.

Ένα από τα γκολ του Βραζιλιάνου με τη φανέλα του “τριφυλλιού” ήταν σε αιώνιο ντέρμπι:

https://www.instagram.com/p/oRITxqJ6Vt/?taken-by=alipioduarte