Home ΚΥΠΡΟΣ Συμφώνησε με δύο Ισπανούς η Ανόρθωση

Συμφώνησε με δύο Ισπανούς η Ανόρθωση

Cristóbal Márquez Crespo


Την καταρχήν συμφωνία με τους Alberto Aguilar Leiva και Cristobal Marquez Crespo ανακοίνωσε η Ανόρθωση. Η ομάδα της Αμμοχώστου τα βρήκε σε όλα με τους δύο Ισπανούς, που θεωρούνται ποδοσφαιριστές της. Οι ανακοινώσεις:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Alberto Aguilar Leiva, για ένα έτος. Ο Leiva είναι 31 ετών και αγωνίζεται τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως κεντρικός αμυντικός. Ξόδεψε αρκετά χρόνια της καριέρας του αγωνιζόμενος σε ομάδες της Ισπανίας, έχοντας πέρασμα από Μάλαγα, Χετάφε και άλλες. Την περσινή χρονιά, βρισκόταν στην Αυστραλία, αγωνιζόμενος στην Western Sydney Wanderers. Καλωσορίζουμε τον Λέιβα στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε τα καλύτερα με το φοίνικα στο στήθος».

 «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ανακοινώνει την υπογραφή κατ’ αρχήν συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Cristóbal Márquez Crespo για ένα χρόνο με προοπτική ανανέωσης για επιπλέον ένα. Ο Cristóbal είναι 32 ετών και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Την χρονιά που μας πέρασε, αγωνιζόταν στην Ισπανική Τολέδο. Τον καλωσορίζουμε στην Ανόρθωση και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με την ομάδα μας».