Home ΚΥΠΡΟΣ Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Αντράντε

Κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια ο Αντράντε


Στα 38 του χρόνια ο σπουδαίος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Ζοάο Πάολο Αντράντε, μέλος εκείνης της εκπληκτικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ της χρονιάς 2012-13 και ποδοσφαιριστής της για δύο χρονια, από το 2012 μέχρι το 2014, ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Αρκετοί μάλιστα είναι αυτοί που τον χαρακτήρισαν ως έναν από τους κορυφαίους centre back που πέρασαν ποτέ από την Κύπρο.

Ο Αντράντε έκανε γνωστή την απόφαση του μιλώντας στο SPORT TV Portugal αλλά και μέσα από ανάρτηση του.

Το μήνυμα του Αντράντε:

«Παρόλο που ανακοίνωσα χθες στο Sport TV στο SPORT TV Portugal, ενημερώνω όλους εκείνους που δεν είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή, ότι ήλθε η στιγμή να τελειώσω τη καριέρα μου. Σε ηλικία 38 ετών και μετά από 20 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, όπου είχα την τιμή να παίξω σε μεγάλους συλλόγους στην Πορτογαλία και στο εξωτερικό και με περηφάνια να εκπροσωπήσω και την Εθνική μας, αποφάσισα μαζί με την οικογένεια μου να “κρεμάσω τα παπούτσια μου.

Αγωνίστηκα σε ολόκληρη τη καριέρα μου με μεγάλο επαγγελματισμό και με εξαιρετική αφοσίωση σε όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι μου επέτρεψαν να φτάσω εκεί που έφτασα. Με τον τρόπο της παρουσίας μου είχα τη χαρά να φτιάξω πολλούς φίλους που ελπίζω να διατηρήσω για πολύ καιρό. Τώρα είναι η ώρα να ξεκουραστώ με την οικογένειά μου, αλλά σίγουρα θα είμαι συνδεδεμένος με το ποδόσφαιρο.

Ήδη παρακολουθώ μαθήματα προπονητικής και θέλω επίσης να αποκτήσω γνώσεις και εκπαίδευση στον τομέα του σκάουτινγκ και στην αθλητική καθοδήγηση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους».