Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Τα εισιτήρια, ο σεβασμός και η συσπείρωση

Λίμπερο: Τα εισιτήρια, ο σεβασμός και η συσπείρωση

omonoia-brondby-kazamias-kosmos (25)


Γράφει ο Λίμπερο
Αποκαλυπτήρια για την ΟΜΟΝΟΙΑ την Πέμπτη. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς είναι εδώ και ο κόσμος ανυπομονεί για την έναρξη των υποχρεώσεων. Μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό σκορ ευρωπαϊκού αγώνα θα είναι ότι καλύτερο. Σήμερα επιλέγω να ασχοληθώ αποκλειστικά με τα εισιτήρια του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί σε μια βδομάδα.

Θα προτιμούσα 10 ευρώ
Στα 20 ευρώ θα είναι το κανονικό εισιτήριο του επαναληπτικού. Θα προτιμούσα ένα εισιτήριο στα 10 ευρώ (το ακριβότερο), αφού θα είναι το πρώτο εντός της χρονιάς και γούσταρα να δω τρομερή καλοκαιριάτικη προσέλευση.

Η πρώτη εντύπωση
Εύχομαι να μην επηρεαστεί η προσέλευση λόγο της υψηλής τιμής για 1ο προκριματικό γύρο, γιατί οι νέοι ποδοσφαιριστές πρέπει να νιώσουν για ποιο κόσμο αγωνίζονται. Η πρώτη εντύπωση από τον πράσινο λαό πρέπει να είναι γλυκιά και θερμή. Αυτό δεν γίνεται με λίγες χιλιάδες παρουσίας αλλά με κοσμοσυρροή και εκεί πρέπει να στοχεύουμε.

Περισσότερη ανάλυση δεδομένων
Δεν λέω πως ένα χαμηλό εισιτήριο εγγυάται σίγουρη προσέλευση κόσμου, όμως αν υπολογίσουμε την χρονική στιγμή, το δεδομένο πως μόλις βγήκε το Σωματείο από μια μακρά εκλογική και προεκλογική αναμέτρηση που κράτησε μήνες αλλά και την προσπάθεια που πρέπει να γίνει για να επανέρθει η ενότητα, θεωρώ πως έπρεπε να θυσιαστεί ένα μερίδιο στα έσοδα.

Η συσπείρωση θα φέρει έσοδα
Η ανάγκη για εισροή χρημάτων είναι εκεί και δεδομένη. Άποψη του γραφών είναι να επενδύσουμε πολύ περισσότερα στην συσπείρωση και το θετικό κλίμα στον κόσμο της ομάδας, αφού αυτό θα φέρει πολλαπλάσια κέρδη στο Σωματείο. Τα εισιτήρια διαρκείας και η γενική παρουσία του κόσμου κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα φέρουν πολύ περισσότερα έσοδα παρά μερικά μεμονωμένα παιχνίδια.

Υπάρχει λύση
Εν κατακλείδι το εισιτήριο είναι σε λογικά πλαίσια. Ο κόσμος διψάει για τα «αποκαλυπτήρια» και η ΟΜΟΝΟΙΑ μας έχει ανάγκη από λεφτά. Δεν λέω πως είναι καλή τιμή, αντιθέτως. Θα μπορούσε να ήταν πολύ καλύτερη αλλά υπάρχει λύση και την προτείνω. Όλοι οι προκριματικοί γύροι ας έχουν την ίδια ακριβώς τιμή, ανεξάρτητα από το ποιοι θα είναι οι επόμενοι αντίπαλοι. Αναλογιστείτε τα οφέλη μιας τέτοιας κίνησης. Ο σεβασμός στον κόσμο θα δώσει πίσω στην ομάδα τα διπλά και τα τριπλά.