Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σαβέφσκι: “Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες” (vids)

Σαβέφσκι: “Δεν θέλω να ψάχνω δικαιολογίες” (vids)

toni-diaskepsi-1-11


Ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και δίψα για τη νίκη, θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες του, όπως δήλωσε στην σημερινή διάσκεψη τύπου ο τεχνικός της ομάδας μας, Τόνι Σαβέφσκι. Ο Σκοπιανός τεχνικός γνωρίζει πως ο αντίπαλος βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και ότι έχει το εύκολο γκολ. κάτι που λείπει από τη δική μας ομάδας.

Στην αρχική του δήλωση ο κος Σαβέφσκι είπε: “Καλημέρα. Έχουμε ένα ντέρμπι μπροστά μας, με ένα αντίπαλο σε καλή κατάσταση. Έχει το εύκολο γκολ, έχει βρει μια χημεία, αλλά όπως είπα πολλές φορές είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και όλα τα παιχνίδια για μας υπάρχει μόνο η νίκη με καλή εμφάνιση. Ελπίζω τη Κυριακή, παρότι κάναμε προσπάθεια και τη περασμένη βδομάδα, παρά τα προβλήματα, να δείξουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια και δίψα για τους βαθμούς”.

Ερωτήσεις-απαντήσεις

Έχετε πολλά κίνητρα για το παιχνίδι…

Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι πως είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και όχι τα συν και τα πλην στους βαθμούς. Μεγαλύτερο κίνητρο είναι η φανέλα που φοράμε και πρέπει όλοι να το αντιλαμβάνονται. Όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι. Τα υπόλοιπα είναι σχετικά. Η δική μου προϊστορία με τον Απόλλωνα δεν έχει σημασία.

Στα πρώτα σας παιχνίδια, η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο. Πλέον δεν είναι τόσο καλό. Γιατί;

Έχω κάποια εξήγηση, δεν θέλω όμως να ακούγονται σαν δικαιολογίες. Ο κάθε ένας μπορεί να δώσει άλλη ερμηνεία. Προσπαθώ να μην ψάχνω δικαιολογίες, να πλασάρω προς τα έξω για να έχουμε καραμέλες εύκολες. Μπορώ να σας εξηγήσω κάποια πράγματα off the record, αλλά δεν θέλω να βγαίνει η εικόνα ότι ψάχνουμε δικαιολογίες. Προσπαθούμε και θέαμα και αποτέλεσμα, αλλά είναι δύσκολο να γίνεται κάθε εβδομάδα. Σε κάποιο σημείο το πετύχαμε και στα ντέρμπι είχαμε φτάσει στη κορυφή μας. Θα ήθελα πάντα να είναι έτσι.

Θεωρείτε ένα από τους λόγους, οι συνεχείς απουσίες και αλλαγές;

Αυτή είναι η απάντηση. Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. Μπορεί να είναι και η δικιά μου απάντηση.

Λεάντρο και Αντράντε, προλαβαίνουν;

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Θα δούμε.

Στο παιχνίδι με την Αλκή μετά το γκολ οπισθοχωρήσατε. Προφανώς δεν ήταν εντολή προπονητή..

Είναι όμως φυσιολογικό, όταν την περασμένη εβδομάδα δέχθηκες γκολ στο 90. Δεν ήταν οδηγία μας, όντως δεν ήταν οδηγία του πάγκου, είναι μια αντίδραση μάλλον φυσιολογική όμως.

Είστε ικανοποιημένος από την επιθετική απόδοση της ομάδας;

Είναι μια μεγάλη απάντηση. Δόξα το Θεό είμαστε καλά και θα το παλεύουμε. Είναι πολλά που πρέπει να έχουμε υπόψιν μας…

Πάντα μετά από εθνικές η ΟΜΟΝΟΙΑ χάνει βαθμούς..

Τώρα που μου το είπατε θα το προσέξω παραπάνω. Τι να κάνουμε, να μην πάμε στο γήπεδο; Οι παραδόσεις δεν μετράνε, μετράει αυτό που θα κάνεις στο γήπεδο.

Πώς περιμένετε τον Απόλλωνα;

Θα δούμε στον αγώνα. Ο Απόλλωνας είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρει εύκολα, τώρα το πώς τον περιμένω δεν θα το πω δημόσια. Σε όποια κατάσταση κι αν είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ φοβίζει, μην το ξεχνάμε.

Μιλάνε όλοι για επιθετική αφλογιστία. Οι δυο επιθετικοί έχουν ένα παλμαρές και εδώ δεν σκοράρουν. Είναι μόνο αυτό το αγωνιστικό πρόβλημα; Αισθάνομαι πως όχι..

Προχωράμε στην επόμενη ερώτηση… Σας καταλαβαίνω αλλά πρέπει και εσείς να με καταλάβετε. Δεν χρειάζεται να λέω τα καλά και τα κακά μας με λεπτομέρειες.

Θα χρειαστεί να κάνει το κάτι παραπάνω η ΟΜΟΝΟΙΑ για να κερδίσει;

Να μας βγουν κάποια πράγματα πιο εύκολα, όπως το γκολ….