Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά”

“Παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά”

sak_8657


Τα όσα λέχθηκαν στη συνάντηση του Σαβέφσκι με τους δημοσιογράφους.

Δημητρίου: Καλωσορίσατε στο σπίτι μας. Η διαδικασία είναι γνωστή.

Σαβέφσκι: Καλημέρα σας. Εχουμε ένα εύκολο παιχνίδι στα χαρτιά, αλλά μέχρι να πάρεις τους τρεις βαθμούς, όλα στα χαρτιάείναι εύκολα. Θέλουμε να έχουμε συνέχεια, σταθερότητα μες το παιχνίδι και όσο μπορούμε, να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι ώστε να πάρουμε και τους βαθμούς και το θέαμα, να φύγει οκόσμος ευχαριστημένος

Ερωτήσεις Απαντήσεις

Ποια στοιχεία σας ικανοποίησαν κόντρα στον Ολυμπιακό;

Είμασταν σοβαροί, είχαμε καλή παρουσία σε όλο το 90λεπτο, δεν αφήσαμε τον Ολυμπιακό να δημιουργήσει κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, δεν κινδυνέψαμε πίσω και είχαμε αρκετές τελικές προσπάθειες για να βάλουμε γκολ. Κρατάμε ακριβώς αυτό και θέλουμε να έχουμε διάρκεια.

Διαπιστώνετε στο διάστημα μετά τη Δευτέρα, να έχει τονωθεί ο ηθικό των παικτών;

Ναι ακριβώς αυτό θέλουμε. Να μην χαλαρώσουμε γιατί όλα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Κάναμε δεύτερη συνεχόμενη νίκη και ακόμα δεν έχουμε συμπληρώσει 2 παιχνίδια με την ίδια εντεκάδα. Πάντα υπάρχουν προβλήματα, χωρίς αυτό να είναι παράπονο ή δικαιολογία. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και υπεύθυνοι.

Εκτός έδρας αγνοείτε τη νίκη…

Θέλουμε να σταθούμε στα πόδια μας…

Υπάρχει εξήγηση που σχεδόν πάντα η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι στο 0;

Από εμάς υπάρχει, αλλά αν έχετε κι εσείς κάποια άποψη είναι καλοδεχούμενη. Έχουμε τελικές προσπάθειες, άρα δεν υπάρχει οποιαδήποτε εξήγηση. Είναι περισσότερο τύχη, όλα μαζί βασικά, ανυπομονεσία πίεση. Δεν χρειάζεται να τα λέμε δημόσια, μας φέρνει και μια ανασφάλεια αυτό.

Κόντρα στον Ολυμπιακό οι δυο ακραίοι μπακ πήγαν πολύ καλά. Έχετε ένα σχόλιο;

Το καλό στο ένα παιχνίδι μπορεί να γίνει κακό στο επόμενο. Δεν με ενδιαφέρει όμως τι λέει η στατιστική. Μας ενδιαφέρει να υπάρχει σταθερότητα και σοβαρότητα. Με ένα παιχνίδι ούτε γίνεσαι παικταράς ούτε παίρνεις το πρωτάθλημα. Θέλεις συνέχεια, θέλεις συνέπεια και στο τέλος ζυγίζεις υπολογίζεις. Ευχαριστώ τον κόσμο που τους στήριξη, η προσπάθεια είναι καλοδεχούμενη. Μόνο αυτή η λύση υπάρχει, να προσπαθήσουμε όλοι να φτάσουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ εκεί που αξίζει. Με όλο το σέβας, οποιεσδήποτε μουρμούρες δεν βοηθάνε, έτσι ευχαριστώ για τη στήριξη.

Έχετε κάποιες ενδείξεις για τους τραυματίες;

Συνήθως δεν μιλάω για αυτά, αν και κάθε εβδομάδα κάτι συμβαίνει. Θα δείξει ο χρόνος, η ενημέρωση υπάρχει πάντα στην επίσημη σελίδα.

Το Σάββατο πάτε σε ένα γήπεδο που περάσατε μια οδυνηρή εμπειρία. Παίζει ρόλο στη ψυχολογία;

Όχι καμία σχέση. Διαφορετικά παιχνίδια.

Ο Γεννάρης πλησιάζει, κάνετε κάποιες σκέψεις για μεταγραφές;

Πρώτα πρέπει να τακτοποιήσουμε αυτά που έχουμε μπροστά μας και ανάλογα θα κινηθούμε.

 Αν δεν γίνει κατορθωτό να πάρετε παίκτη, υπάρχουν λύσεις για αντι-Σοάρες;

Θα δούμε, πάντα μπορείς να δοκιμάσεις κάτι.

Κάποιοι παίκτες που ήταν να δοκιμαστούν έχουν τελειώσει; Ξεχώρισε κανείς;

Κάποιοι ναι, άλλοι όχι, έρχονται συνεχώς παίκτες. Από τη στιγμή που δεν έγινε κάτι ως τώρα, πάει να πει πως δεν ξεχώρισε και κάποιος. Προσπαθούμε να ζυγίζουμε τα πράγματα. Ανεξάρτητα από το αν θα μείνω για χρόνια ή όχι, δεν θέλω να δεσμεύω την ομάδα, ότι κινήσεις γίνονται, πρέπει να είναι προς το συμφέρον της ομάδας.

Θεωρείται εφικτό το στόχο της τετράδας;

Το έχουμε ξαναπεί. Παιχνίδι με παιχνίδι, ξεχωριστά, είμαστε σε μια κατάσταση που προτιμώ να είμαστε προσηλωμένοι στο άμεσα δικό μας θέμα και από κει και πέρα, να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Θα ήθελα και γω να έχω πολλές λύσεις, πολλά λεφτά, που δεν σημαίνει πως έχουμε πρόβλημα, απλά είναι καλύτερο να έχεις περισσότερους, αλλά είναι άλλα τα δεδομένα. Βλέπεις το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε αν μπορούμε ή όχι. Πρέπει να βλέπουμε τα δεδομένα σε κάθε στιγμή, να τα δεχτούμε και να προσπαθούμε να βρίσκουμε τις κατάλληλες κινήσεις.