Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι προκλήσεις συνεχίζονται, παραπέμφθηκε ο Π. Χρυσάνθου!

Οι προκλήσεις συνεχίζονται, παραπέμφθηκε ο Π. Χρυσάνθου!

pavlos_xrisanthou


Πρώτα μας έσφαξαν αγωνιστικά στο γήπεδο, τώρα προσπαθούν να κάνουν το ίδιο οικονομικά, με γελοίες παραπομπές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έλαβε σήμερα επιστολή από τoν Πειθαρχικό Εισαγγελέα ότι παραπέμπεται στην δικαστική ο Παύλος Χρυσάνθου για δηλώσεις που έκανε στο ραδιόφωνο του Sport-FM στις 21/1!

Και τι είπε ο κ. Χρυσάνθου; Το αυτονόητο, ότι δηλαδή η ΟΜΟΝΟΙΑ αδικήθηκε! Έφερε μάλιστα σαν παράδειγμα τον Αλωνεύτη που πέρσι δέχθηκε κόκκινη για προβολή στη μπάλα και φέτος, κλώτσησε εσκεμμένα στο γόνατο το Λεβίτα χωρίς να αποβληθεί. Αυτό σας πείραξε κύριοι, ότι μίλησε για ένα δικό σας πλέον ποδοσφαιριστή;

Η πρόκληση γίνεται ακόμα μεγαλύτερη αν αναλογιστεί κανείς πως Τάκης Αντωνίου, Πανίκκος Χατζηλιασής και το υπόλοιπο crew των απέναντι, δεν παραπέμφθηκαν ούτε και μία φορά για δηλώσεις φέτος! Σκεφτείτε μόνο όσα είχαν πει μετά το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, έτσι ώστε να βάλουν πίεση στον διαιτητή του ντέρμπι! Σκεφτείτε επίσης ότι ο Ποταμίτης, του οποίου έχει απαγορευθεί η είσοδος στο γήπεδο, δεν έχασε ματς ακόμα ενώ κάνει και δηλώσεις για αυτό. Φαίνεται πως οι απέναντι έχουν ασυλία, ενώ οι δικοί μας δεν δικαιούνται να διαμαρτυρηθούν όταν τους σφάζουν “Ψηλοί Θεοί”. Παρεμπιπτόντως κυριοι της ΚΟΠ παραπέμψτε και εμάς, γιατί χρησιμοποιούμε ατάκα του Τάκη Αντωνίου. Ούτε για εκείνην τιμωρήθηκε πάντως.

Πέραν της ξεκάθαρης πρόκλησης είναι και θέμα οικονομικό. Ο Παύλος Χρυσάνθου για κανέναν απολύτος λόγο, είναι πιθανόν να αναγκαστεί να μείνει εκτός ΓΣΠ για κάποιες αγωνιστικές και το σωματείο να πληρώσει κάποιο ποσό. Και επειδή ο Χρυσάνθου (και ο κάθε Χρυσάνθου εφόσον προέρχεται από το σωματείο μας) δεν είναι Ποταμίτης, να είστε σίγουροι πως αν επιχειρήσει να μπει στο γήπεδο, δεν θα του επιτραπεί και θα γίνει και πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια.