Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Στα πολιτικά δικαστήρια η συνέχεια με Οκκά

Στα πολιτικά δικαστήρια η συνέχεια με Οκκά

okkas


Τώρα ξεκινάει η πραγματική διαμάχη με τον Οκκά. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι διατεθειμένοι να ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα που έχουν στην διάθεση τους για να δικαιωθούν. Μετά την απόφαση του εφετείου, έχουν λυθεί τα χέρια του νομικού μας τμήματος που τώρα στρέφεται στα πολιτικά δικαστήρια και βάζει στη διαδικασία νέα στοιχεία.

Οι πράσινοι θεωρούν πως η Ανόρθωση έχει δώσει κρυφά ανταλλάγματα στον παίκτη, που επηρέασαν την σύναψη ενός χαμηλού συμβολαίου με την Ανόρθωση, αποτέλεσμα του οποίου ήταν να πάρει μεγάλη αποζημίωση από τη διακοπή του συμβολαίου του με το τριφύλλι. Τα στοιχεία αυτά τα έχουν ανακαλύψει πρόσφατα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θεωρούν πως είναι το κλειδί στην υπόθεση! Το αν θα δικαιωθούν τα όσα πιστεύουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ, θα το δούμε στα πολιτικά δικαστήρια. Οι πράσινοι πάντως φαίνονται αισιόδοξοι.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε προ ολίγου:

Αναφορικά με την απόφαση της πλειοψηφίας του εφετείου στην υπόθεση Οκκά το σωματείο αναφέρει ότι θα τοποθετηθεί αναλυτικά μετά την μελέτη της απόφασης.  Το σωματείο αναμένει επίσης να μελετήσει την απόφαση της μειοψηφίας όταν αυτή εκδοθεί.  Νοείται ασφαλώς ότι το σωματείο θα ασκήσει όλα τα ένδικα μέσα που βρίσκονται στην διάθεση του για προάσπιση των συμφερόντων του σωματείου.

Διαβάστε ακόμα: Απορρίφθηκε η έφεση για Οκκά