Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΣ: “Είμαστε στο σωστό δρόμο – Ευχαριστίες στον κόσμο”

ΔΣ: “Είμαστε στο σωστό δρόμο – Ευχαριστίες στον κόσμο”

img_0399


Ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο στης, εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι δίνουν επίσης συγχαρητήρια στην ομάδα και στην τεχνική ηγεσία, για τον χθεσινό θρίαμβρο.

Η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες στον υπέροχο πράσινο λαό, που με τη συγκινητική του παρουσία στο χθεσινό παιχνίδι, αποτέλεσε μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό μας επιτελείο, τους μεγάλους πρωταγωνιστές της χθεσινής νίκης της ομάδας μας επί της Ανόρθωσης με 4-0.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στην τεχνική ηγεσία και στους ποδοσφαιριστές μας, οι οποίοι παρουσίασαν μία ΟΜΟΝΟΙΑ που μας έκανε να νιώσουμε περήφανοι. Η χθεσινή εμφάνιση ήταν αποτέλεσμα της μεγάλης προσπάθειας που καθημερινά καταβάλλουν, της αφοσίωσης που δείχνουν και της έντονης επιθυμίας τους να χαρίσουν τέτοιες στιγμές χαράς και περηφάνιας σε όλους μας.

Ταυτόχρονα καταδικάζουμε ανεπιφύλακτα τις αντιαθλητικές ενέργειες που έλαβαν χώρα στο χτεσινό παιχνίδι και απείλησαν την ασφάλεια των φιλάθλων μας στην Ανατολική κερκίδα. Η ισχύς των εκρηκτικών που εκτοξεύτηκαν στην οικογενειακή κερκίδα των οπαδών μας ήταν τέτοια, που αποκόπηκαν για ακόμα μια φορά καθίσματα από την σιδερένια βάση τους. Εύλογη απορία, την οποία θα πρέπει να μας λύσει η Αστυνομία, είναι το πως επιτεύχθηκε η μεταφορά τέτοιων αντικειμένων εντός αγωνιστικού χώρου, για δεύτερη φορά από τους ίδιους οπαδούς, όπως και στον πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα πρωταθλήματος.

Την ίδια στιγμή, θα θέλαμε να ψέξουμε την αντιδεοντολογική συμπεριφορά μικρής μερίδας του τύπου, που επιχείρησε να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα, αποδίδοντας τα γεγονότα στο 90’, ως δήθεν ανταλλαγή αντικειμένων μεταξύ Νότιας και Ανατολικής κερκίδας. Είναι ξεκάθαρο ότι μετά το τρίτο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο 90’, η Νότια κερκίδα πήρε «φωτιά» από πυρσούς και φωτοβολίδες, ενώ ρίχθηκαν σωρεία εκρηκτικών μεγάλης ισχύος, τόσο στην Ανατολική Κερκίδα με στόχο τους φιλάθλους μας, όσο και εντός του αγωνιστικού χώρου. Γι’ αυτό άλλωστε διακόπηκε ο αγώνας και γι’ αυτό εξαναγκάστηκε σε δυναμική επέμβαση η Αστυνομία στη Νότια κερκίδα.

Ο λόγος που αναφέρουμε τα γεγονότα αυτά είναι η έγνοια μας για ασφαλή θέαση των αγώνων. Απαιτούμε λοιπόν, όπως άμεσα η Αστυνομία τιμωρήσει αυτούς που ευθύνονται για τις ενέργειες αυτές και όπως μεριμνήσει στο μέλλον να παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια σε όσους ακόμη βρίσκονται στα γήπεδα.

Το Δ.Σ. της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκφράζει την συμπάθεια του στον λειτουργό Ακαδημίας της ομάδας μας, ο οποίος δέχτηκε απρόκλητη άνανδρη επίθεση, κατά την αποχώρησή του από το Γ.Σ.Π. Το όχημά του ακινητοποιήθηκε κοντά στον κυκλικό κόμβο του σταδίου, έσπασαν τα παράθυρά του – θραύσματα των οποίων τον τραυμάτισαν – ενώ κλάπηκαν στολές των παιδιών της Ακαδημίας μας, που βρίσκονταν στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου. Ο λειτουργός της Ακαδημίας μας προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία για το περιστατικό, ενώ μεταφέρθηκε σε κλινική για νοσηλεία.

Κλείνοντας, λέμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχό μας κόσμο, διότι αφενός στήριξε τους ποδοσφαιριστές και τους έσπρωξε στην επιτυχία και αφετέρου για το γεγονός ότι δεν ανταπέδωσε σε καμία περίπτωση τις πάμπολλες προκλήσεις που δέχτηκε. Υποκλινόμαστε στο μεγαλείο του, του αφιερώνουμε και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών τη χθεσινή νίκη και τον καλούμε να μείνει στο πλευρό της ομάδας στον δύσκολο αγώνα που μας περιμένει, στην προσπάθεια που όλοι μαζί καταβάλλουμε για να οδηγήσουμε ξανά την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Είμαστε στο σωστό δρόμο, ωστόσο μας περιμένει αρκετή δουλειά. Απαιτείται από όλους μας σοβαρότητα, ταπεινότητα, υπομονή και πάνω απ’ όλα ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΗ ψυχή.