Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Sold out τα μαθητικά

Sold out τα μαθητικά

0img_3816


Μεγάλη  φαίνετε να ήταν η ζήτηση των μαθητικών εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι με την Ανόρθωση αφού εξαντλήθηκαν σχεδόν όλα. Απομένει μόνος ένας μικρός αριθμός εισιτηρίων στο διαδίκτυο.

Η επίσημη ενημέρωση

Το «ζεστό» ενδιαφέρον των νεαρών φίλων της ομάδας μας για το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο την Ανόρθωση, οδήγησε στο SOLD OUT όσο αφορά τα μαθητικά εισιτήρια που αναλογούν στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Έχει απομένει μόνο ένας πολύ μικρός αριθμός μαθητικών εισιτηρίων στο διαδίκτυο, μέσω του ειδικά διαμορφωμένου χώρου στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας.

 
Υπενθυμίζουμε πως παιδικά εισιτήρια υπάρχουν μόνο για την Ανατολική και Βόρεια κερκίδα του Γ.Σ.Π. και θα διατίθενται δωρεάν στις εισόδους των δύο συγκεκριμένων κερκίδων. Στη Δυτική κερκίδα διατίθενται μόνο κανονικά εισιτήρια. Θυμίζουμε πως τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για το παιχνίδι της Τετάρτης.
 
Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από την Green Boutique, καθώς και από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην επίσημή μας ιστοσελίδα, ενώ τα ταμεία του σταδίου Γ.Σ.Π. θα ανοίξουν την ημέρα του αγώνα, από τις 14:00.