Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αναλαμβάνει δράση ο ΛΑΟΣ

Αναλαμβάνει δράση ο ΛΑΟΣ

sak_7132


Συνάντηση  όλων των οργανωμένων συνόλων είχαμε απόψε με θέμα συζήτησης την σωτηρία της ομάδας μας. Όπως αποφασίστηκε, θα δημιουργηθεί επιτροπή σωτηρίας αποτελούμενη από όλα τα ΣΥΦΙ, την Θύρα 9 και τον Όμιλο Παλαιμάχων.

Διαβάστε την ανακοίνωση της επιτροπής:

“Αδέλφια Ομονοιάτες,

Η κατάσταση την οποία βιώνει το σωματείο μας δεν αφήνει σε καμία περίπτωση τον ανυπέρβλητο λαό της ομάδας ασυγκίνητο. Είναι με δέος που παρακολουθούμε εδώ και μέρες τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να δείχνει έμπρακτα την αγάπη του και την αφοσίωση του στο μεγαλείο αυτής της ομάδας.

Μέσα απο την ανάγκη του σωματείου μας για επιβίωση πραγματοποιήθηκε  απόψε συγκέντρωση μεταξύ της Θύρας 9, παλαιμάχων ποδοσφαιριστών  και όλων των ΣΥ.ΦΙ της ομάδας μας, στο οίκημα των οργανωμένων στην Παλλουριώτισσα. Αποτέλεσμα της συγκέντρωσης ήταν η σύσταση μιας νέας παγκύπριας επιτροπής αφοσιωμένης σε ένα και μοναδικό στόχο, την σωτηρία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Η ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα δραστηριοποιηθεί όπου υπάρχουν Ομονοιάτες και πρώτιστος στόχος θα είναι η εξέυρεση οικονομικών πόρων για το σωματείο μας. Περισσότερα θα γίνουν γνωστά μέσα απο δημοσιογραφική διάσκεψη της επιτροπής στο άμεσο μέλλον.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ

ΘΥΡΑ 9

ΣΥΦΙ Λεμεσού

ΣΥΦΙ Πάφου

ΣΥΦΙ Λάρνακας

Fan Clun Λακατάμεια

ΣΥΦΙ Λυθροδόντας

ΣΥΦΙ 12 Ορεινής

ΣΥΦΙ Ταμασού

ΣΥΦΙ Σολιάς

Όμιλος Παλαιμάχων ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λευκωσίας”