Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και ο Βέρο στον αγώνα μαζί μας!

Και ο Βέρο στον αγώνα μαζί μας!


Ο Βέρολιουμπ Σάλατιτς δεν είναι πλέον ποδοσφαιριστής μας, αλλά πρόλαβε να δεθεί με την ομάδα και θέλει να βοηθήσει τον αγώνα! Δείτε την ανακοίνωση που ανάρτησε η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ, σχετικά με την προσπάθεια του Ελβετού να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας γι οικονομική επιβίωση:

Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Βέρολιουμπ Σάλατιτς, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Σωματείου μας, σε μία προσπάθεια να συνεισφέρει στην Οικονομική Εκστρατεία Διάσωσης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και να την στηρίξει.
Ο Σάλατιτς, μέσω μηνύματος που απέστειλε στο Σωματείο μας, δημοσιοποιεί την απόφασή του να διαθέσει μία δική του φανέλα, υπογραμμένη από τον ίδιο, για να δημοπρατηθεί στο Gala Dinner της ερχόμενης Δευτέρας, ενώ εύχεται αυτή συμβολική του ενέργεια να κινητοποιήσει ακόμη περισσότερο κόσμο ούτως ώστε να συνεισφέρει στην Οικονομική Εκστρατεία. Ακόμη, εκφράζει την αισιοδοξία του ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ θα καταφέρει να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές που περνά, ενώ τονίζει πως έχει συνεχώς την ομάδας μας στη σκέψη του.
Αυτούσιο το μήνυμα που απέστειλε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Σωματείο μας, ο Βέρολιουμπ Σάλατιτς:
«Even though I played for Omonia for one season, yet I feel very close to the team and the fans. I am aware of the financial problems of the club and I am confident that the management and the fans will be able to overcome difficulties. Omonia is a great team and is always in my mind. As a tiny contribution I would like to offer a signed t-shirt to the forthcoming Gala dinner to be auctioned and the proceeds to go to the help fund. I can give it personally to the winner when I am in Cyprus later on this month. I do hope this symbolic act will help mobilize more people to help the club.
Vero».
Η ελεύθερη μετάφραση στα Ελληνικά:
«Μπορεί να έχω αγωνιστεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο για μία σεζόν, ωστόσο νιώθει πολύ κοντά στην ομάδα και στον κόσμο της. Γνωρίζω για τα οικονομικά προβλήματα του Συλλόγου και είμαι αισιόδοξος ότι το Διοικητικό Συμβούλιο και ο κόσμος, θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τις δυσκολίες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μεγάλη ομάδα και είναι πάντα στο μυαλό μου. Ως μία μικρή κίνηση για να βοηθήσω την εκστρατεία, θα ήθελα να προσφέρω μία φανέλα υπογραμμένη από εμένα, με σκοπό να δημοπρατηθεί στο επερχόμενο Gala Dinner. Θα μπορώ να παραδώσω προσωπικά τη φανέλα στο νικητή, όταν θα έρθω στην Κύπρο αργότερα αυτό το μήνα. Εύχομαι αυτή η συμβολική ενέργεια, να βοηθήσει ούτως ώστε να κινητοποιηθεί ακόμη περισσότερος κόσμος για να βοηθήσει το Σύλλογο.
Βέρο».